• Reklam

Kitabın gelirleri deprem bölgesine bağışlanacak

Hülya Mutlu’nun yeni kitabı “Bu Bir Yatırım Tavsiyesidir: Psikolojik Sermaye”nin lansmanı Hidoctor sponsorluğunda gerçekleşti Konuşmacı, eğitmen ve yazar Hülya Mutlu’nun son kitabının lansmanı DasDas Ataşehir’de gerçekleşti. Hayatta yapılabilecek, geri dönüşü en kesin yatırımın psikolojik sermayeye yapılan yatırım olduğunu vurgulayan kitabın lansman sponsorluğunu, online psikolojik danışmanlığı da kapsama alanında bulunduran ve kişinin bütünsel esenliği üzerine hizmet veren HiDoctor üstlendi.

Kitabın gelirleri deprem bölgesine bağışlanacak
18 Temmuz 2023 - 16:33

 İSTANBUL 2020 yılında “Tam Üstüne Bastın” adlı kitabıyla büyük beğeni toplayan konuşmacı, eğitmen ve yazar Hülya Mutlu, yeni kitabı “Bu Bir Yatırım Tavsiyesidir: Psikolojik Sermaye”nin lansmanını İstanbul’da gerçekleştirdi. Kurumsal hayatı boyunca insan kaynakları, kalite, kurumsal sosyal uygunluk, satış ve müşteri ilişkileri alanlarında çalışmalar yürüten ve bugün İngiltere ve Türkiye’de yönetim kurulu üyelikleri de dahil olmak üzere her kademede yöneticilere danışmanlık, koçluk ve mentorluk yapan yazarın psikolojik yatırımın önemine parmak bastığı son kitabının lansmanı, online wellbeing hizmetleri sağlayıcısı HiDoctor sponsorluğunda gerçekleşti.

Kitabın gelirleri deprem bölgesine bağışlanacak

Üç yılda ortaya çıkan kitap, bu yıl Mart ayında yayınlanmıştı ancak 6 Şubat’ta gerçekleşen ve ülkemizi derin yasa boğan deprem felaketi nedeniyle lansmanı ertelenmişti. Lansmanın açılış konuşmasını yapan yazar Hülya Mutlu, kendi misyonuyla çok örtüşen işler gerçekleştirdiğini belirttiği Hidoctor ailesine teşekkür etti. Mutlu, kitabın gelirlerinin kendine ait kısmını deprem bölgesine bağışlayacağını ve bunun için depremzedelere yaptığı yardımları ile bilinen İhtiyaç Haritası’nı seçtiğini açıkladı.

En büyük yatırım çalışana yapılmalı

Hidoctor CEO’su Ahmet Bal ise, “Biz HiDoctor olarak online psikolog, diyetisyen ve spor eğitmenliği hizmetlerimizi bireylere ve çalışan mutluluğu programı adı altında kurumlara sunuyoruz. Kurumlara verdiğimiz hizmet için çalışmalarımıza devam ederken, Hülya Hanım ile yolumuz kesişti. İki tarafın da psikolojik sermaye kavramına odaklı olduğunu fark ettik. Hülya Mutlu kitabında tam da bizim anlattığımız dünyayı aktarıyor. İnsan odaklı olmanın ve insana verilen değerin, kurumun performansını nasıl arttırabileceğini biliyoruz ve bunun için çalışan mutluluğu programımızı ortaya çıkardık. Hülya Mutlu’nun kitabı bu konuda çok değerli bilgiler içeriyor” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum