• Reklam

KESOB deprem bölgelerine destek oluyor

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, KESOB’a bağlı 41 odanın imkanları ölçüsünde deprem bölgelerine destek olduklarını belirtti.

KESOB deprem bölgelerine destek oluyor
14 Şubat 2023 - 13:31
Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, KESOB’a bağlı 41 odanın imkanları ölçüsünde deprem bölgelerine destek olduklarını belirterek, “KESOB olarak biz de deprem bölgeleri için seferber olduk, birlik ve beraberlik duygusuyla, dayanışma içerisinde desteklerimizi sürdürüyoruz, ihtiyaç oldukça sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi.
KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, depremden etkilenen iller için KESOB olarak yapılan çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Şeyhi Odakır, “Öncelikte bir kez daha ülkemize, milletimize baş sağlığı diliyorum. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. 
TÜRKİYE SEFERBER OLDU
Başkan Odakır, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği depremlerin üzerinden bir haftalık bir sürecin geçtiğini söyledi. Odakır, başta Kayseri olmak üzere bütün Türkiye’nin deprem bölgelerine destek olmak için yardım seferberliğine başladığını, toplumun bütün kesimlerinin ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalıştığını kaydetti. 
ESNAF VE SANATKÂRLAR DEPREM BÖLGELERİNE DESTEK OLUYOR
Başkan Şeyhi Odakır, yardım ve destek seferberliğinde KESOB’un da yer aldığını dile getirerek, şunları söyledi: “Devlet ve millet olarak birlik ve beraberlik duygusuyla, dayanışma içerisinde deprem bölgelerinde ne yapılması gerekiyorsa yapmaya gayret ediyoruz. KESOB olarak kurumumuza bağlı odalarımız da deprem bölgelerine imkanları ölçüsünde yardımlarını sürdürüyor. Gıdadan barınmaya, teknik destekten bakım onarıma akla gelebilecek birçok alanda odalarımız da esnaf ve sanatkârlarımız da birlik olup bölgelere desteklerini iletiyorlar. Çeşitli yardım kampanyaları düzenleyerek, hangi bölgede neye ihtiyaç duyuluyorsa desteklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda, deprem bölgelerimizde yaraları sarmak için elinden geldiği kadar katkısı olan herkesten Allah razı olsun, esnaf ve sanatkârlarımızdan, kamu kurum ve kuruluşlarımızdan, vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Bu süreci hep birlikte dayanışma duygusu içerisinde atlatacağımıza inanıyorum. Allah bir daha böyle günler yaşatmasın, hepimizin yardımcısı olsun.”
VATANDAŞLARA HATIRLATMA YAPTI
KESOB Başkanı Odakır, vatandaşların resmi açıklamalar ve bilgilendirmeler dışındaki provokatif bilgiler içeren, halkı korku ve paniğe sevk edici paylaşımlar yapanlara karşı da dikkatli olmaları hususunda hatırlatmalar yaparak açıklamalarını noktaladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum