• Reklam

KAZIM YÜCEL: HERKES BİZLE İYİ OLACAK ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİLER

Pastırma kesip vatandaşları dinleyen İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel, "Kayserililer büyük bir heyecan içerisinde İyi partinin belediye başkanlığı dönemini bekliyor.Çarşı esnafı da vatandaşlar da bunu artık gizleme gereği hissetmiyor. Herkes bizimle İYİ olmayı bekliyor. Biz de söz veriyoruz, HERKES BİZLE İYİ OLACAK" dedi. 

KAZIM YÜCEL: HERKES BİZLE İYİ OLACAK ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİLER
11 Şubat 2024 - 13:23
HERKES BİZLE İYİ OLACAK
ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİLER
COŞKUYLA KARŞILANDI


İyi Partililer gittikleri her yerde coşkuyla karşılanmaya devam ediyor.Bu kapsamda çarşı esnafını ziyaret eden İyi Partililer coşkuyla karşılandı.Pastırma kesip vatandaşları dinleyen İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel, "Kayserililer büyük bir heyecan içerisinde İyi partinin belediye başkanlığı dönemini bekliyor.Çarşı esnafı da vatandaşlar da bunu artık gizleme gereği hissetmiyor. Herkes bizimle İYİ olmayı bekliyor. Biz de söz veriyoruz, HERKES BİZLE İYİ OLACAK" dedi. 

İyi Partililer cadde cadde,sokak sokak,ev ev ve dükkan dükkan gezmeye devam ediyor.İyi parti heyetinin bu kez adresi tarihi kayseri kalesi etrafındaki esnaf ile Kazancılar Çarşısı esnafı oldu. Heyette İyi Parti Kayseri milletvekili Dursun Ataş,İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel, Talas Belediye Başkan adayı Göker Gözütok, Kocasinan Belediye Başkan adayı Yurdaer Şahin, İl Başkanı Tansu Şener ve partililer yer aldı.Heyet çarşı içerisindeki dükkanları tek tek gezip hâl hatır sorup projelerini anlattılar. Çarşı esnafının sıkıntılarını dinleyen İyi Partililer sıkıntıları da not edip 1 Nisan'dan sonra çözüm sözü verdiler.

Ziyarete ilişkin bir değerlendirmede bulunan İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel, "Bugün çarşı içindeki esnafımızı ziyaret ettik. Yolumuz üzerindeki vatandaşlarla da hasbihal ettik.Esnafımız da vatandaşımız da çok dertli.Herkesi gelecek kaygısı sarmış durumda. Çarşı esnafımız kiradan, vergilerden, elektrikten, sudan, yakıt masrafından ve personel giderinden artık çarkını çeviremez olmuş.Kazanmayı bırakın, esnaf artık geçmişte biriktirdiği paralarını tüketmeye başlamış.Sadece bir umutla yeniden 'toparlanabilir miyim?' diye bekliyor. Vatandaşlar da geçinmeyi bırakın karnını doyuramayacak durumda. Esnaf ürüne zam yapsa satamıyor, yapmasa da zarar ediyor. Vatandaş ise bırakın ikinci eli üçüncü,dördüncü el eşya veya kıyafeti bile alamayacak duruma gelmiş.Esnafımız da vatandaşlarımız da AKP'ye verdiği oylardan bin pişman. Artık bunlara bir ders vermenin vakti geldiğini söylüyorlar. Büyük bir umutla İYİ'lerin yönettiği belediyeleri bekliyor. Artık bunu da gizlemiyorlar. Umudunu tamamen bize bağlamışlar. Bizler de Allah'ın izni ile gümbür gümbür geliyoruz. Hem vatandaşımızı hem de esnafımızı üzerimize düşen sorumluluk kapsamında rahatlatacağız. Söz veriyoruz. İYİ'ler iş başına geldiğinde duyarsız kalınacak hiçbir problem kalmayacak. Esnafımız da vatandaşlarımız da bizimle İYİ olacak. Gelin sizler de bu kervana katılın ve İYİ'ler arasında yer alın." şeklinde konuştu.

İyi Parti heyeti yolda fotoğraf çektirmek isteyenlerin de isteklerini geri çevirmedi ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum