• Reklam
Reklam
Reklam

KAYSERİSPOR DÖRT KÖŞE: İSTANBULSPOR'U 4-2 MAĞLUP ETTİ

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor zorlu İstanbulspor deplasmanından 4'2'lik galibiyetle döndü. Sarı-Kırmızılı ekip iki kez geriye düştüğü karşılaşmayı Carlos Mane, Onur Bulut, Emrah Başsan ve İlhan Parlak'ın golleri ile 4-2 kazandı

KAYSERİSPOR DÖRT KÖŞE: İSTANBULSPOR'U 4-2 MAĞLUP ETTİ
29 Ocak 2023 - 17:21
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor zorlu İstanbulspor deplasmanından 4'2'lik galibiyetle döndü. Sarı-Kırmızılı ekip iki kez geriye düştüğü karşılaşmayı Carlos Mane, Onur Bulut, Emrah Başsan ve İlhan Parlak'ın golleri ile 4-2 kazandı. Kayserispor bu galibiyetle puanını 29'a çıkartarak puan cetvelinde de 7. sırayaya yükseldi. 



Kayserispor İstanbul deplasmanından 3 puanla dönerken bu sezon geride kalan 20 haftada 9. galibiyetini almış oldu. Deplasmanda oynadığı 10 karşılaşmadan 4 galibiyet 1 beraberlik ve 5 yenilgi alan Kayserispor 10 maçtan 13 puan topladı.  Kayserispor evinde oynadığı 10 karşılaşmadan ise 5 kez galip geldi 1 kez berabere kaldı 4 maçta da yenildi. 16 puan topladı. 

Zorlu İstanbul deplasmanında ev sahibi ekip 10 . dakikada  Lokilo  ile 1-0 öne geçti. Evsahibi ekibin diğer golü ise 32. dakikada  Ethem'den geldi.

Günün kazananıYukatel  Kayserispor'a 3 puanı kazandıran golleri ise   18. dakikada Carlos Mane, 52. dakikada Onur Bulut, 83'te Emrah Başşan ve 89'da  İlhan Parlak kaydetti.

Kayserispor'a galibiyeti getiren gollerden ikisi duran toplardan Onur Bulut ve Emrah Başsan'ın kullandığı serbest vuruşlardan geldi. 

 Bu sonucun ardından Yukatel Kayserispor  puanını 29 yaparken  puan cetvelinde 7. sıraya yerleşti İstanbulspor 16 puanda kaldı ve puan cetvelinde 18. sıradaki yeri değişmedi. 



Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oyanan zorlu 90 dakikayı  Murat Erdoğan, Kemal Yılmaz, Özgür Ertem hakem triosu yönetti. 

Karşılaşmaya ise İstanbulspor: Jensen, Okan Erdoğan, Mehmet Yeşil, Mehremic (Dk. 87 Rroca), Ali Yaşar, Mahamadou Ba, Muammer Sarıkaya, Tuncer Duhan Aksu, Lokilo, Ethemi (Dk. 71 Topalli), Eze onbiri ile, Yukatel Kayserispor ise Bilal Bayazıt, Onur Bulut, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo (Dk. 90+3 Ramazan Civelek), Cardoso (Dk. 68 Emrah Başsan), Karimi, Kemen (Dk. 90+3 Ackah), Mane (Dk. 86 Thiam), Gökhan Sazdağı (Dk. 86 İlhan Parlak) onbiri ile çıktı.  Karşılaşmada tek sarı kart çıktı onu  da 65. dakika Yukatel Kayserisporlu Kemen gördü. 
 
Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum