• Reklam

KAYSERİSPOR'A PAŞA FRENİ: 3-1 MAĞLUP OLDU

Süper Lig'de ligin ikinci yarısında ortaya koyduğu başarılı performans ile dikkati çeken Kayserispor Kasımpaşa deplasmanında aynı başarıyı sergileyemedi. Kayserispor deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu

KAYSERİSPOR'A PAŞA FRENİ: 3-1 MAĞLUP OLDU
23 Ocak 2022 - 17:12 - Güncelleme: 23 Ocak 2022 - 17:24
KAYSERİSPOR'A PAŞA FRENİ: 3-1 MAĞLUP OLDU

Süper Lig'de ligin ikinci yarısında ortaya koyduğu başarılı performans ile dikkati çeken Kayserispor Kasımpaşa deplasmanında aynı başarıyı sergileyemedi. Kayserispor deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu.

Başarılı çıkışını sürdüremedi

Ligin ikinci yarısına Altay galibiyeti ile başlayan, Adana Demir ile berabere kalan Başakşehir'i mağlup eden Kayserispor bu başarılı çıkışını Kasımpaşa deplasmanında devam ettiremedi. 

Kayserispor Kasımpaşa deplasmanından beklemediği bir yenilgi ile döndü. Sarı-Kırmızılı ekipte, yeni transferler Abdulkadir Parmak'ın ilk 11'de Andrea Bartelocci'nin ise ikinci yarıda oyuna dahil edildi. 

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan ve Halil Umut Meler'in yönettiği karşılaşmaya iyi başlayan Kayserispor maçın 12. dakikasında Mario Gavronoviç ile 1-0 üstünlüğü de yakaladı. Ancak bu golden hemen 2 dakika sonra Kayserispor ceza sahasında gelişen Kasımpaşa atağında Yasir Subaşı kendi kalesine gol atarken durum 1-1 oldu.

Rakip takım maçın 35. dakikasında ise Umut Bozok ile durumu 2-1'e getirdi ve ilk yarı Kasımpaşa'nın 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısında ise yine ev sahibi ekibin üstünlüğü vardı.  Karşılaşmanın 53. dakikasında Ahmet Engin Kasımpaşa'yı 3-1 öne geçiren golü kaydetti ve müsabaka bu sonuçlar sona erdi.

Kayserispor haftayı puansız kapatırken 31 puanda kaldı ve puan cetvelinde 11. sıraya geriledi. Ateş hattındaki Kasımpaşa ise puanını 27 yaparak 13. sıraya çıktı. 

Haber Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum