• Reklam

KAYSERİSPOR 3 PUANLA TANIŞTI

Ligi Beşiktaş yenilgisi ile atan Kayserispor 2022-2023 sezonun ilk galibiyetini İstanbulspor A.Ş. karşısında aldı.

KAYSERİSPOR 3 PUANLA TANIŞTI
14 Ağustos 2022 - 12:38
KAYSERİSPOR 3 PUANLA TANIŞTI

Ligi Beşiktaş yenilgisi ile atan Kayserispor 2022-2023 sezonun ilk galibiyetini İstanbulspor A.Ş. karşısında aldı. Kadir Has Stadı'nda taraftarı önünde İstanbulspor'u ağırlayan Kayserispor sahadan 1-0 galip ayrıldı ve ligin ikinci haftasında 3 puanla tanışarak taraftarına da büyük sevinç yaşattı. 



Geçen hafta Beşiktaş'a mağlup olan Kayserisopr ile yine geçen hafta ligin şampiyonu Trabzonspor'a mağlup olan Süper Lig'in yeni takımlarından İstanbulspor arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf Sarı-Kırmızılı ekip oldu. Çağdaş Atan'ın öğrencileri Kayserispor taraftanına galibeyet sevinci yaşattı. 



Sarı-Kırmızılı ekip, Kadir Has Stadı'nda yaklaşık 12 bin taraftarın izlediği karşılaşmayı maçın 4. dakikasında bulduğu golle kazandı. Bu dakikada Carole'in ceza sahası içindeki harika asistini  tecrübeli oyuncu Miguel Cardoso gole çevirdi ve Kayserispor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetmiş oldu. Bu dakikadan önce de Kayserispor'un  2 tane net gol pozisyonu oldu ancak değerlendiremedi. 



İlk yarıda Kayserispor'un golünden sonra  Kayserispor ve İstanbulspor'un karşılıklı atakları oldu ancak sonuçsuz kaldı ve devre 1-0 Kayserispor lehine sonuçlandı. 

İkinci yarıda ise rakip İstanbulspor'un üstünlüğü vardı. Kayserispor kalesinde zaman zaman etkili ve tehlikeli pozisyonlar üreten rakip takım golü bulamadı ve Kayserispor sahadan istediğini aldı ve 3 puanla ayrıldı. 



Kayserispor karşılaşmaya;  Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Cardoso, Campanharo, Bertolacci, Emrah Başsan, Gökhan, Gavranovic onbiri ile çıktı
İstanbulspor ise karşılaşma: Jensen, Oğuzhan, Mehmet, Okan, Duhan, Ferhat, Melih, Ali Yaşar, Topalli, Abazaj, İbrahim Yılmaz onbiri ile çıktı 

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum