• Reklam

KAYSERİ'YE HIZLI TREN İÇİN YENİ TARİH: 2028!

Ulaştırma Bakanı, Kayseri'ye her sene müjde olarak verilen hızlı tren projesi için yeni bir tarih belirledi. Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan'ın sorusu üzerine Bakan, hızlı trenin Kayseri'ye ulaşmasının planlandığı tarihin 2028 olduğunu açıkladı. Bu açıklama, Cumhurbaşkanı'nın konuşmasında belirli bir tarih vermemesiyle dikkat çekti.

KAYSERİ'YE HIZLI TREN İÇİN YENİ TARİH: 2028!
27 Mart 2024 - 16:13
Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan açıklamalarda bulundu. Arıkan, henüz seçilmeden Kayseri'ye hizmet etmeye başladıkları belirtti. Mahmut Arıkan, "Parti, proje lansman toplantısında suya %50 indirim vaadiyle dikkat çekmiştik. Ancak, bizim projelerimizin etkisi ve anket sonuçları doğrultusunda, mevcut başkan hizmet vaatlerinin nasıl finanse edileceği konusunu önce gündeme getirdi, sonra %44 indirimle sağlayacaklarını açıkladı. Bu durum, da tartışmaları da beraberinde getirdi. Madem yapabiliyordunuz neden bu vatandaşa zulüm ettiniz? Elektrik faturasını geçen su faturalarını bu vatandaşa neden ödettiniz?" dedi.

EN FAZLA ARANAN ADAY MAHMUT ARIKAN

Son bir ay içerisinde yapılan Google aramalarında en fazla aranan aday ise Mahmut Arıkan oldu. Saadet Partisi'ne büyük bir teveccüh olduğunu söyleyen Arıkan, "Google verileri ortaya bir gerçeği koyuyor. Burada ankette yaptıkları gibi bir oynama yapamazsınız. Kayseri'de geniş bir destek kazanmış görünüyoruz. İstatistikler bunu ortaya koyuyor. Çok güçlü geliyoruz." şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum