• Reklam

KAYSERİ VALİSİ ÇİÇEK'İN YEŞİL SAHADAKİ PERFORMANSI PARMAK ISIRTTI

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Valiik görevi dışında futbolda da başarılı olduğunu herkese gösterdi. Vali Çiçek Pınarbaşı'da futbol sahasına girdi gençlerle maç yaptı. Vali Çiçek, top hakimiyeti, top sürüşü ve attığı bir birinden estetik çalımlarla izleyenleri adeta mest etti.

KAYSERİ VALİSİ ÇİÇEK'İN YEŞİL SAHADAKİ PERFORMANSI PARMAK ISIRTTI
05 Aralık 2023 - 19:45 - Güncelleme: 05 Aralık 2023 - 19:56
KAYSERİ VALİSİ ÇİÇEK'İN YEŞİL SAHADA Kİ PERFORMANSI PARMAK ISIRTTI

Kayseri'ye geldiği günden itibaren vatandaş ve bürokrat kesimi tarafından çok sevilen Kayseri  Valisi Gökmen Çiçek Pınarbaşı ilçesini ziyaret etti. Vali Çiçek'in ilçe ziyareti sırasında Pınarbaşı Belediye Stadyumunu gezerken antrenman yapan gençlerle futbol maçı yaptı. Vali Çiçek'in yeşil sahalardaki performansı ise parmak ısırttı.  

Vali Çiçek Pınarbaşı İlçesini Ziyaret Etti

Kayseri  Valisi  Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Pınarbaşı İlçesini ziyaret et-ti. 
 
Pınarbaşı ilçesi ziyaretinde ilk olarak Pınarbaşı Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Çiçek’i Vali Yardımcıları Şenol Esmer, Ömer Tekeş, Pınarbaşı Kaymakamı Mesut Bolat, Bele-diye Başkanı Memduh Uzunluoğlu ve ilçe protokolü karşıladı. 
 
Kaymakamlık makamında ilçenin genel durumu ve yapılan yatırımlar, devam eden projeler hakkında Kaymakam Mesut Bolat’tan bilgiler alan Vali  Gökmen Çiçek, daha sonra Pınarbaşı Belediyesi’ne geçerek, Başkan Memduh Uzunluoğlu ile görüştü. 
 
Pınarbaşı Belediyesi’ne gelişi sırasında Başkan Memduh Uzunluoğlu, belediye personeli ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Memduh Uzunoğlu’ndan ilçenin alt yapı, üst yapı çalışmaları, belediyenin sorumluluk alanında yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 
     
Belediye ziyaretinin ardından Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, beraberinde protokol üyeleri ile birlikte, Pınarbaşı Kadın Kooperatifi, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 


 
Vali  Gökmen Çiçek ayrıca, Pınarbaşı ilçe stadyumunda incelemelerde bulunarak sporcularla bir araya geldi. Son olarak, Melikgazi Türbesi ve Pazarören Mimar Sinan Fen Lisesi’ni ziyaret eten Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ilçeden ayrıldı.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum