• Reklam

KAYSERİ'DE ÖFKELİ KADIN OKUL BASTI ÖĞRETMENİ GÖĞSÜNDEN VURDU!

Kayseri'de meydana gelen olayda öfkeli kadın bir ilköğretim okulunu basarak burada sınıf öğretmeni olarak görev yapan bir öğretmeni silahla göğsünden vurdu. Öfkeli kadın gözaltına alındı.

KAYSERİ'DE ÖFKELİ KADIN OKUL BASTI ÖĞRETMENİ GÖĞSÜNDEN VURDU!
05 Şubat 2024 - 20:25 - Güncelleme: 05 Şubat 2024 - 21:17
Kayseri'de meydana gelen olayda öfkeli kadın bir ilköğretim okulunu basarak burada sınıf öğretmeni olarak görev  yapan bir öğretmeni silahla göğsünden vurdu.  Öfkeli kadın gözaltına alındı. 

Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi 5243'üncü Sokak’taki Şehit Haldun Ateş İlkokulu’nda eğitim öğretim döneminin ilk gününde  meydana gelen olayda  aralarında daha önceden gönül ilişkisi olduğu iddia edilen bir kadın tarafından göğsünden vuruldu. Okul'da müdür yardımcısını odasına geçen 43 yaşında ve bekar olduğu ifade edilen Kasım K ve Şehriban A. önce tartışmaya başladı.



Kasım K.'nın daha önce görev yaptığı okulda okuyan bir çocuğun velisi olan vearalarında gönül ilişkisi olduğu iddia edilen 38 yaşındaki  Şehriban A daha sonra çantasından çıkartığı silahla Kasım K'.yı göğsünden vurdu.  Daha sonra olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevkedildi.

Kasım K. bu kadın yüzünden okulunu değiştirdiği iddia ediliyor. Konuşulanlara göre Şehriban A'nın Kasım K'yı daha önce görev yaptığı okuldan tanıdığı ancak Kasım K.'nın bu bayanın kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle okulunu değiştirdiği ve yeni okulunda göreve başladığı ilk günde ise Şehriban A.'nın silahlı saldırısına uğradığı ifade ediliyor.

Göğsünten vurulan sınıf öğretmeni Kasım K ambulansla Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavisi devam ediyor. sağlık durumunun ise iyi olduğu ifade edildi.  Zanlı Şehriban A. ise tutuklanarak gözaltına alındı. Polis olayli gili soruşturmasını sürdürüyor.

  Haber: AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum