• Reklam

KAYSERİ'DE BU GECE PEŞ PEŞE 3 KEZ DEPREM OLDU!

Kayseri'de dün akşamki depremin ardından sabaha kadar 3 deprem daha meydana geldi. Hacılar Karpuzsekisi merkezli depremlerin şiddeti ise 3.0 3.2 ve 3.0 şiddetinde ölçüldü.

KAYSERİ'DE BU GECE PEŞ PEŞE 3 KEZ DEPREM OLDU!
06 Mart 2023 - 09:33 - Güncelleme: 06 Mart 2023 - 11:09
Kayseri'de dün akşam meydana gelen depremin ardından sabaha kadar 3 deprem daha meydana geldi. Hacılar, Karpuzsekisi  merkezli meydana gelen depremlerin şiddeti ise 3.2,  3.5 ve 3.6 şiddetinde ölçüldü.

Kayseri dün gece 4 kez sallandı. Kandilli Rasathanesinden yapılan açıklamaya göre, dün akşam saat 19.54 sularında Hacılar KarpuzsekiSİ mevkii merkez üssü olan depremdem 3.2 şiddetinde ve yerin 2.2 km derinliğinde ölçüldü.

Sabaha karşı meydana gelen diğer deprem ise yine Hacılar Karpuzsekisi mevkiinde meydana geldi bu depremin şiddeti de 3.2 ve derinliği 5 km olarak ölçüldü. 

Daha sonra Kayseri Hacılar Karpuzseki mevkiinde 04.02 sularında 3.0 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. Bu depremin derinliği ise 5 km olarak ölçüldü. 

Kayseri'de meydana gelen bu depremler Kayseri şehir merkezi, Talas, Hacılar, İldem, Beyazşehir ve Belsin mahallelerinden hissedildi. Vatandaşlar korku dolu anlar yaşarken meydana gelen depremlerde yıkılın bina ya da can kaybı olmadığı bildirildi.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum