• Reklam

İYİ PARTİLİ GÖKER GÖZÜTOK: TALAS'TA GERİYE GİDEN SAĞLIK HİZMETİNİ İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Talas halkının kamuya ait hastane hizmeti alamadığını, Talaslıların mevcut Şehir Hastanesine ulaşımı ile Boğazlıyan halkının aynı hastaneye ulaşım süresinin aynı olduğunu söyledi.

İYİ PARTİLİ GÖKER GÖZÜTOK: TALAS'TA GERİYE GİDEN SAĞLIK HİZMETİNİ İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ
26 Mart 2024 - 16:45
Gözütok, “Talas’ta daha önce Devlet Hastanesi vardı. Sizin Talas’ta geriye götürdüğünüz şehirciliği ve sağlık hizmetini biz göreve geldiğimizde daha ileri götüreceğiz” dedi. 
İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala evinin yolunu unuttu. Kendini tamamı ile Talas halkının eşit, sorunsuz ve kesintisiz hizmet almasına adayan Gözütok, seçmenle buluşmalarında açıkladığı proje ve vaatlerini sıralamaya devam ediyor. 
Aylardır ilçenin her mahallesini karış karış gezen ve hala da gezmeye devam eden İYİ partili Göker Gözütok, Talas halkından tam not alarak gönüllere girmeyi çoktan başardı. İlçede iktidar partisi, muhalefet partilerinin tek hedefi haline gelen Göker Gözütok, 1 Nisan’dan sonrasına çoktan odaklanmış durumda. 
Açıkladığı her bir projenin toplum nezdinde olumlu karşılık bulmuş olmasının mutluluğunu yaşayan Göker Gözütok, eksik kalan, unutulan veya hiç akıllara gelmeyen hizmetleri düşündüklerini ve akıllı belediyecilik hizmetleriyle Talas halkının evinde ya da işyerinde oturduğu yerden hizmet alabileceklerini söyledi. 

TALAS’TA DAHA ÖNCE DEVLET HASTANESİ VARDI, AMA ŞİMDİ YOK!
Talas’ın nüfusunun her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, ilçede daha önce var Devlet Hastanesi bulunduğunu ama bugünlerde ilçedeki sağlık hizmetinin geriye gittiğini vurgulayarak, göreve gelmeleri halinde sağlık hizmetini ileriye götüreceklerinin sözünü verdi. Gözütok sözlerini şöyle sürdürdü: 
Talas’ta vatandaşımızın ayağında sağlık hizmeti alabileceği hastaneyi mutlaka biz yapacağız. Yozgat Boğazlıyan İlçesinden Kayseri Şehir Hastanesine gitmek üzere yola çıkan bir vatandaşımızla Talas Mevlana Mahallesinden Şehir Hastanesine gitmek için yola çıkan bir vatandaşımız aşağı yukarı aynı zamanda hastanede oluyorlar! Oysaki Talas’ta daha önce Devlet Hastanesi vardı. Sizin Talas’ta geriye götürdüğünüz şehirciliği ve sağlık hizmetini biz göreve geldiğimizde daha ileri götüreceğiz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum