• Reklam

İYİ PARTİİ TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖKER GÖZÜTOK DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞIYOR

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, seçim çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız devam ediyor. Talas’ın kırsal mahallelerinden Kuruköprü, Çatakdere, Başakpınar halkını ziyaret eden Gözütok, Talas’ta ikamet eden Avşar vatandaşlarla kahvaltıda buluştu.

İYİ PARTİİ TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖKER GÖZÜTOK DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞIYOR
11 Şubat 2024 - 14:12 - Güncelleme: 11 Şubat 2024 - 14:14
İYİ PARTİİ TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖKER GÖZÜTOK DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞIYOR TALAS’IN KIRSAL MAHALLELERİNDE YAŞAYAN VATANDAŞLAR İYİ PARTİLİ GÖZÜTOK’U BAĞRINA BASTI TALAS’TA İKAMET EDEN AVŞARLARDAN İYİ PARTİLİ GÖKER GÖZÜTOK’A TAM DESTEK
 

İYİ PARTİİ TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖKER GÖZÜTOK DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞIYORTALAS’IN KIRSAL MAHALLELERİNDE YAŞAYAN VATANDAŞLAR İYİ PARTİLİ GÖZÜTOK’U BAĞRINA BASTITALAS’TA İKAMET EDEN AVŞARLARDAN İYİ PARTİLİ GÖKER GÖZÜTOK’A TAM DESTEK 

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, seçim çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız devam ediyor. Talas’ın kırsal mahallelerinden Kuruköprü, Çatakdere, Başakpınar halkını ziyaret eden Gözütok, Talas’ta ikamet eden Avşar vatandaşlarla kahvaltıda buluştu. Çalışmalarına Kazancılar Çarşısındaki vatandaşların sorunlarını dinleyerek devam eden Gözütok, Bahçelievler Mahallesindeki site sakinleriyle sohbet etti.
İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, 31 Mart yerel seçimleri öncesi yürüttüğü çalışmalarda Talas’ta ikamet eden vatandaşların gönüllerine dokunmaya devam ediyor.  Gözütok, ‘Kapı Çal Gönül Al’ sloganıyla yürüttüğü çalışmalarına İYİ Parti İl Başkanı Tansu Şener, İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel ve Teşkilat üyeleriyle birlikte Kuruköprü, Çatakdere, Başakpınar mahallelerine çıkarma yaptı.
Mahalle sakinleri Göker Gözütok’u bağırlarına basarken, “Bizim hizmet açığımızı senin kapatacağından eminiz. Çünkü senin yaptığın konuşmalardan ve bizlere olan insani yaklaşımlarından ne kadar samimi ve dürüst bir insan olduğunu görüyoruz. Bizim mahallelerimiz merkeze uzak olduğu için seçimden seçime hatırlanıyor, seçim bitince unutuluyoruz. Herkes evinde doğalgaz ile ısınırken biz buralarda hala soba yakıyoruz. Eğitim alan öğrenci çocuklarımız merkeze inmek zorunda kalıyor. Hastalansak en yakın hastane kilometrelerce uzakta. Toplu taşıma araçları bizi Talas’ın girişinde bırakıyor, biz Kayseri’ye gitmek için elimizdeki yükle birlikte ikinci bir ulaşım aracına daha binmek zorunda kalıyoruz. Bunların hepsi bir çile. Bu çileden bizi ancak sen kurtarırsın” dediler.
Göker Gözütok ise mahalle halkının yaşadıkları sorunları bildiğini ve bunların Başkan seçilmesi halinde hemen gidereceğini belirterek, başkan seçilmese bile bu sorunları sürekli gündemde tutup giderilmesi için mücadele edeceğinin sözünü verdi.

TALAS’TAKİ AVŞARLARDAN GÖKER GÖZÜTOK’A TAM DESTEK
 İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, beraberindeki İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İl Başkanı Tansu Şener, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel ve Teşkilat üyeleri ile birlikte Talas’ta ikamet eden Avşarlarla kahvaltıda buluştu. Burada kısa bir konuşma yapan Göker Gözütok,  “Talas’ta ikamet eden her kültürün yaşatılması için belirlediğimiz projelerimizi gerçekleştireceğiz. Bunlardan bir tanesi de Avşar kültürünün yaşatılması için Dadaloğlu Kültür Merkezi projemiz. Burada Avşar kültürünün yaşatılmasını ve gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayacağız. Bu sadece Avşarlar ile sınırlı olan bir proje değil Çerkez vatandaşlarımız, Alevi vatandaşlarımız için de geçerli olan bir proje. Anadolu’daki tüm kültürlerimiz bizim özümüzdür. Biz özümüzü koruyacağız” dedi.
Avşar kültürüne sahip vatandaşlar ise Göker Gözütok’un babasını çok iyi tanıdıklarını, verdiği sözleri tutacağından şüpheleri olmadığına dikkat çekerek, 31 Mart seçimlerinde Talas’ta oylarını Göker Gözütok’tan yana kullanacaklarını söylediler.
KAZANCILAR ÇARŞISINDAKİ VATANDAŞLAR VE BAHÇELİEVLER MAHALLE SAKİNLERİNE ZİYARET
İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, İYİ parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ile birlikte Kazancılar Çarşısındaki esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlarla buluşup sohbet etti. Gözütok, Vatandaşlara nasıl bir belediye başkanı olacağı hakkında bilgiler verdi.
Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden vatandaşları sitelerinde ziyaret eden Göker Gözütok, mahallenin genel sorunları ve eksik kalan hizmetleri noktasında istişarelerde bulundu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum