• Reklam

İSA GÜN TÜRKİYE KUPASI'NDA FİNALE KALAN KAYSERİSPOR'A BAŞARI DİLEDİ: O KUPA KAYSERİSPOR'A YAKIŞIR

AK Parti Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı ve Kayserispor'un eski başkan vekili İsa Gün Kayserispor'un Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u da eleyerek finale kalma başarısı gösteren Kayserispor'u kutladı ve finalde başarı diledi. Hikmet hocayı ve ekibini futbulcuları ve Başkan ve yönetime emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum

İSA GÜN TÜRKİYE KUPASI'NDA FİNALE KALAN KAYSERİSPOR'A BAŞARI DİLEDİ: O KUPA KAYSERİSPOR'A YAKIŞIR
14 Mayıs 2022 - 12:13 - Güncelleme: 14 Mayıs 2022 - 14:17
AK Parti Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı ve Köşk Sosyete işletmecisi İsa Gün Kayserispor'un Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u da eleyerek finale kalma başarısı gösteren Kayserispor'u kutladı ve finalde başarı diledi. 

Genç iş insanı İsa Gün Trabzonspor'u, Kadir Has Stadı'ndaki ikinci maçta 4-2 gibi net bir skorla mağlup ederek finale kalma başarısını gösteren Kayserispor'u tekrar tebrik etti. 26 Mayıs'ta İstanbul'da Sivasspor ile oynanacak final maçı öncesi Kayserispor'a da başarı dileklerinde bulunan Kayserispor'un eski başkan yardımcısı İsa Gün, "Kayserispor bu sezon özellikle Türkiye Kupası'nda üstün bir başarı örneği sergiledi. Öncelikle bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Hakikaten gurur verici. Beşiktaş gibi Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi çok önemli rakipleri kupadadan saf dışı bırakıp finale kalma başarısını gösteren Sarı-Kırmızılı ekibi yürekten kutluyorum. 26 Mayıs'ta da İstanbul'da Sivasspor ile oynanacak Türkiye Kupası final maçında ise Kayserispor'a başarılar diliyorum. Kayseri'ye kupa yakışır. Tarih tekerrürden ibaret, 2008-2009 sezonunda Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Kayserispor bu sezonda inşallah ikinci kez o kupayı Kayseri'ye getirecek" dedi.

TEKNİK EKİBİ TEBRİK ETTİ

İsa Gün, başarıda önemli pay sahibi olan teknik ekibi de tebrik etti. İsa Gün: "Başarıda büyük pay sahipi olan Başta Teknik Direktör Hikmet Karaman'a, teknik ekibine yardımcılarına, takımı finale taşıyan çok değerli futbolculara başkana ve yönetime emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

 



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum