• Reklam

İL BAŞKANI ÖNDER NARİN İSRAİL'E SERT TEPKİ: İŞGALCİ İSRAİL'E KARŞI MAZLUM FİLİSTİN HALKININ YANINDAYIZ!

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Önder Narin Yaptığı açıklamada,"Bizler Yeniden Refah Partisi olarak İşgalci İsrail'in saldırıları karşısında mazlum Filistin halkının yanındayız! " dedil

İL BAŞKANI ÖNDER NARİN İSRAİL'E SERT TEPKİ: İŞGALCİ İSRAİL'E KARŞI MAZLUM FİLİSTİN HALKININ YANINDAYIZ!
17 Nisan 2022 - 10:31 - Güncelleme: 17 Nisan 2022 - 10:35
Narin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"
Rahmetli Necmettin Erbakan'ın kararıyla 20 Şubat 1997'de TBMM'de Türk askerinin El Halil'e gönderilmesi oylandı ve kabul edildi.Bu kararın bir hafta sonrasında 28 Şubat darbesi oldu
Darbeye rağmen askerimiz El Halil'e gitti.
O karar 6 ayda bir uzatılarak 2019'a kadar devam etti.
2019 Şubat ayında İsrail protokolü feshederek gözlemci askerlerin varlığına son verdi.
El Halil'deki Türk askeri varlığı çok kısıtlı ve gözlemci statüsünde olsa da bir emsaldir.
22 yıl boyunca da devam etmiştir.
Şimdi bunları neden hatırlatıyorum? Uluslararası bir barış gücünün müdehalesinin önünü açan herşey bugün Filistin de mevcuttur. Bugün Filistin konusunda oneminute demek gerekiyorsa yolu yordamı bellidir. Görmezden duymazdan bilmezden gelenler gaflet içinde olanlardır.
Bizler Yeniden Refah Partisi olarak İşgalci İsrail'in saldırıları karşısında mazlum Filistin halkının yanındayız! 
Siyonist işgalciler bugün Mescid-i Aksa'yı basıp ibadetlerini yapmakta olan Filistinlilere saldırarak onlarca kişinin yaralanmasına ve şehit olmasına neden olmuştur. Buradan sesleniyoruz. Filistin için susmayın!
Genel Başkan Yardımcımız Doğan Bekin in de ifade ettiği gibi
“Siyonist İsrail, son dönemlerde birçok Müslüman ülkesiyle ilişkilerini geliştirme yoluna giderken, Ortadoğu barışı konusunda ise ırk ayrımcısı yaklaşımlı politikalarından taviz vermeden şiddet politikalarını tüm hızıyla Filistinliler üzerine şırınga etmeye devam etmektedir. 
Sürekli olarak şiddet ve baskı yoluyla sorun üreten ırk ayrımcısı Siyonist İsrail, kendi güvenliği için ABD ve müttefikleri eliyle, nirengi noktalarını önceden oluşturduğu Irak, Suriye gibi kilit noktaları dolaylı olarak tüm Ortadoğu’yu Yinon Planı bağlamında kana bulamak suretiyle istikrarsızlığa ve güçsüzlüğe sürüklemekten kaçınmamaktadır.
Yeniden Refah Partisi olarak, Kudüs’ü ve Mescid-i Aksa’yı  çatışma ortamına sürüklemeye ve kendi politikalarının girdabına sokmaya çalışan Siyonist güçlerin bu çabalarını şiddetle telin ettiğimizi bir kez daha ifade ediyoruz. İnanç ve ibadet özgürlüğünü ortadan kaldırmaya yönelik bu şiddet eylemi karşısında Batı’nın ikircikli politikalarının bir kez daha uç verdiğini artık görmek gerekir kanaatini taşıyoruz”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum