BAŞHEKİM ALTINTOP: PERSONELİN MORAL MOTİVASYONU ÜST SEVİYEDE

    Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop kurum içerisinde zaman zaman birim ziyaretleri gerçekleştiriyor. Başhekim Altıntop, "Personelimiz pandemi döneminde büyük bir özveri ile çalıştı kendilerine teşekkür ediyorum. Çalışanlarımızın şu anda moral motivasyonu da üst seviyede" dedi.

    BAŞHEKİM ALTINTOP: PERSONELİN MORAL MOTİVASYONU ÜST SEVİYEDE
    17 Nisan 2022 - 10:07 - Güncelleme: 17 Nisan 2022 - 10:27
    Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop kurum içerisinde zaman zaman birim ziyaretleri gerçekleştiriyor personelle yakından ilgileniyor.

    Göreve geldiği günden bu yana Başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Başhekim Altıntop hastane de görev yapan sağlık doktor, hemşire ve sağlık personelinin moral motivasyonunun da üst seviyede olduğunu bu durumun ise sevindirici bir durum olduğunu kaydetti. 



    Hastane personeli tarafından da çok sevilen başhekim Doç. Dr. İsmail Altıntop belirli aralıklarla personel ve birim ziyaretlerini sürdürerek çalışan personelin moral motivasyonunun da üst seviyede tutma gayreti gösteriyor.  Başhekim Altıntop, "Personel ve birim ziyaretleri yaparak onların sorunlarını da bire bir dinleme fırsatı buluyoruz. Sağlık sektöründe moral motivasyon çok önemli. Özellikle Pandemi döneminde bu durum belirgin bir şekilde ortaya çıktı. Pandemi döneminde sağlık personelimiz başarıyla görevlerini yaptı hepsini teker teker kutluyorum. Şu an hastenemizde 1 ya da 2 kovidli hastamıs var onlarda yakında taburcu olmayı bekliyor. Bu dönemde hastane personelimiz hakikaten de takdire şayan bir özveri ortaya koyarak çalıştılar." dedi. 



    Başkahekim Ooç.Dr. İsmail Altıntop, birim ziyaretleri ile ilgili de şu ifadeleri kullandı: "Hastanemize bağlı tüm birimlerimizi ziyaret ettik.  Tüm personelimiz görevinin başında, bilinçli, görevine hazır olduğunu bir kez daha görmüş olduk.  Tüm personelimizin moral ve motivasyonu tamdır. Milli ve manevi birliğimizle bu musibetle mücadelemiz devam etmektedir.  Tüm çalışanlarımıza, diğer tüm kurum çalışanlarına ve vatandaşlarımıza sağlıklı günler dileriz." dedi. 



    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum