KAYSERİ’DEKİ CİNAYETİN FİRARİ ŞÜPHELİSİ MERSİN’DE YAKALANDI! 575 SAATLİK KAMERA İNCELEMESİ SONUÇ VERDİ
Kayseri Polisi İz Sürdü, Firari Zanlı Mersin’de Kıskıvrak Yakalandı
Kayseri’de 29 Mart 2026 tarihinde meydana gelen “kasten öldürme” olayının firari şüphelisi olan (A.K.-1975), Kayseri Emniyeti’nin titiz çalışması sonucu Mersin’de yakalandı.
Olayın ardından şüphelinin oğlu olan (D.K.-2007) aynı gün ekipler tarafından gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
575 Saatlik Kamera İncelemesi Yapıldı
Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kurulan özel ekip, firari zanlının yakalanması için kapsamlı çalışma yürüttü.
Yaklaşık 575 saatlik kamera görüntüsü inceleyen ekipler, şüphelinin Mersin’e kaçtığını tespit etti.
Saklandığı Evde Yakalandı
Bunun üzerine Mersin’e giden ekipler, şüphelinin saklandığı adresi belirledi. 10 Mayıs 2026 tarihinde düzenlenen operasyonla (A.K.-1975) saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelinin gerekli adli işlemler için güvenli şekilde Kayseri’ye sevk edildiği bildirildi.
Yardım Eden Yakınları da Gözaltında
Öte yandan şüphelinin kaçmasına yardım ettiği belirlenen kardeşleri (O.K.-1970), (D.K.-1965) ile amcasının oğlu (O.K.-1979) da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalanarak gözaltına alındı.
Kayseri Emniyeti, operasyona destek veren Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.
“Mücadelemiz Kararlılıkla Sürecek”
Emniyet yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, halkın huzurunu bozmaya çalışan suç örgütleri ve şahıslarla mücadelenin aralıksız süreceği vurgulandı.

