• Reklam

Başkan Dr. PALANCIOĞLU Kıranardı halkı ile sohbet ettik , eğlendik, ikramlarda bulunduk gönüllerde bütünleştik

Cumartesi akşamı KIRANARDI MAHALLE halkı ile beraber neşe için de sohbet ettiklerini belirten belediye başkanı Dr.Mustafa PALANCIOĞLU Kıranardı yeşillikleri için de meyve bahçeleri ile donatılmış bir sayfiye yeridir. Yaz aylarında nüfusu iki kat artmaktadır.

Başkan Dr. PALANCIOĞLU Kıranardı halkı ile sohbet ettik , eğlendik, ikramlarda bulunduk gönüllerde bütünleştik
18 Eylül 2022 - 20:07
Kıranardı kent ormanı ile mesire yeri cazibesi olan  Kıranardı  kayserimize  ayrı bir değer  katmaktadır. Sabah erken saatlerde başlayan  genel temizlik  asfalt ve kaldırım yenileme çalışmamız akşam üstü  eğlence  ve müzik konseri  ile etkinliğimiz son buldu.
Kıranardı mahalle halkı ile sohbet ettik çocuklara pamuk şekeri, dondurma, patlamış mısır ikram ettik, ekmek arası tantuni veayran ile devam eden ikramlarımız ile Kıranardı’lılarbizleri bağırlarına bastılar.  Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu yaz günlerinde serin veesintili birakşam günü gönüllerince eğlendiler dedi.
 Mahalle buluşmalarımız Küçükbürüngüz ve Subaşı Mahalle halkı ile devamedeceğini ifade eden Başkan Dr. Mustafa PALANCIOĞLU, barışberaberlik ve kardeşliği amaç eden  mahalle buluşmalarının  son derece  isabetli  bir etkinlik  olduğunu  sözlerineekledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum