• Reklam

BAKİ COŞKUN: BÜYÜKŞEHİR ADAYIMIZ MAHMUT ARIKAN!

SP'li vekil Mahmut Arıkan'ın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığının ilan edilmesinin ardından SP İl Başkanı Baki Coşkun açıklama yaptı Coşkun, "“Kayseri’de yapılan anketlerde Mahmut Arıkan önde çıkmıştı. Halk seviyor, istişarelerden de Mahmut Bey’in ismi çıktı." dedi.

BAKİ COŞKUN: BÜYÜKŞEHİR ADAYIMIZ MAHMUT ARIKAN!
04 Şubat 2024 - 10:42
SP'li vekil Mahmut Arıkan'ın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığının ilan edilmesinin ardından SP İl Başkanı Baki Coşkun açıklama yaptı  Coşkun, "“Kayseri’de yapılan anketlerde Mahmut Arıkan önde çıkmıştı. Halk seviyor, istişarelerden de Mahmut Bey’in ismi çıktı." dedi. 



BAKİ COŞKUN AÇIKLADI: BÜYÜKŞEHİR ADAYIMIZ MAHMUT ARIKAN! 

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmalar ile dikkatlerin daha fazla odağındaki isim oldu.

SP Kayseri  İl Başkanı Baki Coşkun, Kayseri'de Büyükşehir belediye Başkanı adaylarının Mahmut Arıkan olduğunu söyledi. Baki Coşkun, "Kayseri’nin sevilen ve tanınan simalarından olan Mahmut Arıkan, büyükşehir belediye başkanlığı için adından çokça söz ettirecek." dedi.

"MAHMUT ARIKAN'I KAYSERİ'DE HALKIMIZ ÇOK SEVİYOR"

Aday tpnıtım Programın ardından konuşan SP Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, “Kayseri’de yapılan anketlerde Mahmut Arıkan önde çıkmıştı. Halk seviyor, istişarelerden de Mahmut Bey’in ismi çıktı. Genel başkanımızın da takdirleri ile Mahmut Arıkan Kayseri büyükşehir belediyesi başkan adayı oldu. Hayırlı olmasını diliyorum. Adaylıklarını açıklayan diğer 3 adayımıza da hassaten teşekkür ediyorum. Hep birlikte elimizden gelen desteği Mahmut Bey’e vereceğiz. Haydi bismillah deyip çalışmalarımıza da hız katacağız. Sonunda Kayseri hak ettiği yönetime Mahmut Arıkan ile ulaşacak.” ifadelerine yer verdi:

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum