RIDVAN DİLMEN ETEĞİNDEKİ TAŞLARI DÖKTÜ

Vahap Beyaz

Rıdvan Dilmen eteğindeki taşları dökme kararı almış olacak ki, program yaptığı TV'de açıklamalarda bulundu. 
  Fenerbahçe kulübü sayesinde isim olmuş, fakat o camia tarafından bile dışlanmış bir kişi olarak, sanki aklanmaya çalışmış imajı verdi.
  Yeni MHK oluşumunda "parmağı olduğunu" iddia eden Eski FIFA hakemi ve yorumcu Erman Toroğlu'na değil,  başka birilerinin 10 yıl önceki tweetleri üzerinden suçlayıcı konuşması kafaları karıştırdı.
  Yıllardır kendisine itham edilen ki asla hiçbir insan için tasvip etmediğim  "şeytan" lakabına sessiz kalan Dilmen, birden bire neden tepki gösterdi anlaşılamadı. 
  TOROĞLU'nun başlattığı "itham'a" enteresan olan cevap:
  Bir tane MHK Başkanı geldi. Diyelim ki ben getirdim. Daha maçlar başladı ya. Ne yaptı bu arkadaş! Kendisini (Serdar Tatlı) çok iyi tanırım, dürüst insan.   Nasrettin Hoca ne demiş :
  Testi kırıldıktan sonra tokat vursam neye yarar ki.   Cumhurbaşkanı Sayın R.T.Erdogan'a, 15 Temmuz'a ve Fenerbahçe Camiasina söylediği güzel cümleler, gücü yanına alma girişimi algısı yarattı. FETO mücadelesinde çok haklı, fakat açıklanması gereken ithamlar farklı şeyler idi. Algı yaratıp Konuyu başka yöne çekme girişimi yerine, bazı icraatlarda dahli olup olmadığını belgeleseydi takdir edilebilirdi. Kendisini "suçlayanları" tehdit etme yerine, onlar hakkında bildiklerini açıklasaydı, adalet sağlayanlar gereğini yapardı. Ben şunuda bekliyordum. Ali FevziBİR şike yargılaması olarak bilinen, Sadık ILHAN'ın dürüstçe açıklamaları sonrası onlarca asker kökenli hakemlerin ihraç edildiği, sonrasında üstü kapatılan olayı kim, neden unutturdu. O asker hakemleri yönetenlerin hala TFF'de görev almalarına kim izin veriyor. "Asker Hakem Konseyi" adını koydukları o grubu kimler yönetti, bölge sorumluları kim diye merak eden, aslında takdir edilmesi ve aklanması gereken Sadık İLHAN'dan bilgi alabilir. Çünkü ben tek başıma onlarla mücadele ettiğim için Camiada görev alamadım diye inandırıcı olamam.   Hakkımda yapılan  algı operasyonunda hala başarılılar ki, hakemleri onlar yönetiyorlar. 15 Temmuz sonrası TFF 'den ihraç edilenler, TFF bünyesindeki  toplantılarda,  Bakanların yanlarında olan görüntüleri internette ve sosyal medyada neden yayınlanıyor. O görüntüyü izleyen hakem kimden medet bekler. Çünkü gençlerde "adamın yoksa yükselmek zor" imajı mevcut. Eğer o kişiler suçsuz ise, yanlış bilgi verenler o kademelerde hala neden görev yapıyor? "Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla" değil, doğrudan gelinine söylersen saygı duyar ve faydalı olursun...

Sayın Rıdvan DILMEN sakin susma korkma devam et ki pislikler temizlensin. Yoksa...