Kayseri caddelerinde Mücahid Erbakan sesleri yükseldi

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen 15 Temmuz Şehitlerini anma programı Melikgazi tiyatro salonunda yüksek katılım ile gerçekleştirildi. Programa Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Melih Güler , Kayseri İl Başkanı Önder Narin , Sivas Gençlik Kolları Başkanı , Kayseri İl ve İlçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran tilaveti ile başlayan program , İstiklal marşı ve saygı duruşuyla devam etti. 15 Temmuz kalkışmasının olduğu geceye ait video görüntülerinin yayınlandığı gecede Başkanlar günün anlam ve önemine ait konuşmalar yaptı.



Program sonunda toplanan kalabalık Melikgazi Belediyesi önünden Cumhuriyet Meydanına yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüş esnasında Mücahit Erbakan , Şehitler ölmez vatan bölünmez gibi sloganlar atıldı. Yürüyüşe ve sloganlara vatandaşların eşlik etmesi , korna ile destek vermesi güzel bir ambiyans oluşturdu. Vatandaşlardan bazısının Başkanların önünü keserek güzel dileklerini ve desteklerini iletmesi kalabalıkta memnuniyet oluşturdu.
Cumhuriyet meydanındaki programa katılarak sonlanan gece ile ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin “ 15 Temmuz toplumun her kesimine mâl olmuş bir gecedir. Siyasi parti gözetmeksizin sahiplenilmesi ve anılması gerekir. Bugün biz Yeniden Refah Partisi olarak darbenin kimden gelirse gelsin kime yapılırsa yapılsın karşısında olduğumuzu bir kez daha haykırdık. Bugün düzenlemiş olduğumuz programa Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan da telefon ile bağlanarak salona seslendi. Genel Başkanımızın bağlantısı sırasındaki salondaki heyecan görülmeye değerdi. Program sonunda yaptığımız yürüyüşte ne kadar doğru yolda olduğumuzu vatandaşlarımızın teveccühlerinden gördük. Mücahid ERBAKAN sloganı toplumun herkesiminden destek buluyor. Bugün sokaklarda bu slogan yankılandı. Bu toplumun şuan bir ERBAKAN a ihtiyacı var. Toplantımıza katılan herkese özelliklede gençlerimize ve hanımlarımıza teşekkür ediyorum" dedi 

kayseri caddelerinde mücahid erbakan sesleri yükseldi son dakika ayakligaste ayaklıgaste