• Reklam

ALİ KORKMAZ'DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI: BU VATANI KAHRAMANCA SAVUNDULAR

Korkmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı  Ali Korkmaz, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle açıklama masajı yayınladı. Korkmaz mesajında: "Vatan savunmasında canlarını feda etmekten korkmayan kahraman gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum. Gazilerimiz olmasa bu vatan olmazdı" dedi.

ALİ KORKMAZ'DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI: BU VATANI KAHRAMANCA SAVUNDULAR
18 Eylül 2021 - 12:08
 ALİ KORKMAZ GAZİLER GÜNÜ NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI 

Korkmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı genç iş insanı Ali Korkmaz, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle açıklama masajı yayınladı. Korkmaz mesajında: "Vatan savunmasında canlarını feda etmekten korkmayan kahraman gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum. Gazilerimiz olmasa bu vatan olmazdı" dedi. 
 
Ali Korkmaz yayınladığı mesajda şunları söyledi: "Kahramanca mücadele ederek vatanı savunan gazilerimizi saygıyla anıyorum.  Gazilerimiz  olmaza bu vatan olmazdı. Cephelerde, savaşlarda vatan, millet, bayrak ve ezan uğruna göğsünü  kurşunlara karşı gelen şehitlerimizle birlikte  birlikte kahramanda mücadele eden  gazilerimize saygı, sevgilerimi ifade etmek istiyorum. Vatan gibi, din gibi, bayrak gibi, bağımsızlık gibi sahip olduğumuz en büyük değerlerden birisi olan birlik ve beraberlik duygumuzu da muhafaza ederek hatta daha da ziyadeleştirerek olmazsa olmaz olan vatanımızda daha güçlü ve sağlam bir yer edinmeliyiz. Dosta güven veren, düşmana korku salan ordumuzla, vatanı için adeta canını hiçe sayan milletimizle daha da yükselmeli, yücelmeli, ilerlemeliyiz  Bu önemli ve anlamlı gün olan Gaziler Günü vesilesiyle, bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi tekrardan saygı, sevgi, minnet ve rahmetle anıyorum." 


 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum