• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



Ücretli öğretmenlerin Başkan Büyükkılıç'tan beklentisi var!

04 Kasım 2022 - 10:12

Kayseri'de Kayseri Büyükşehir Belediyesi ücretli öğretmenler için güzel bir uygulama başlattı. Başkan Memduh Büyükkılıç'ın son dönemde eğitim camiasına yaptığı pozitif hamleler dikkat çekiyor. 

Ancak ücretil öğretmenler 'Ücretli Öğretmenlere Seyahat Kartı' uygulamasının bütün ücretli öğretmenlere verilmesini istiyor.

Kayseri'de Kayseri Büyükşehir Belediyesi ücretli öğretmenler için güzel bir uygulama başlattı.

Başkan Memduh Büyükkılıç'ın son dönemde eğitim camiasına yaptığı başarılı hamleler dikkatlerden kaçmıyor. Ancak ücretil öğretmenler  'Ücretli Öğretmenlere Seyahat Kartı' uygulamasının bütün ücretli öğretmenlere verilmesini istiyor. İlçe sınırlamasının kaldırılmasını istiyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden bu sabah yapılan açıklamada:

"Kayseri Büyükşehir Belediyesi UKOME Kurulu, merkez ilçeler dışında görevlendirilmiş olan ücretli öğretmenler için seyahat kartı verilmesine karar verdi. Ücretli öğretmenler, 30 gün boyunca 140 binişlik ücreti 100 TL olarak belirlenen kartı kullanacak." ifadelerine yer verilmişti, 

Açıklamada ayrıca, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi UKOME Kurulu, yaptığı son toplantıda, Kayseri Ulaşım A.Ş.’nin Kayseri merkez ilçeler dışındaki ilçelerde ücretli öğretmen kadrosunda görev yapan öğretmenler için öğretmen seyahat kartı verilmesi talebini görüştü." ifadelerine yer verildi.

İşte bu açıklamanın ardından Kayseri'de görev yapan ücretli öğretmenler bu uyugulamanın Melikgazi , Kocasinan, Talas Hacılar ve İncesu ilçelerinin hariç tutulmadan bütün ilçeleri kapsamasını istiyor. Ücretli öğretmenler bu konuda özelilkle Kyseri'de eğitim camiası için önemli hizmetleri olan Başkan Büyükkılıç'ın bu konuda adım atmasını istiyor.  

Ben inanıyorum ki bu ilçelerin kapsam dışı bırakılmasından Başkan Büyükkılıç'ın haberi yoktur ve eminim bu konuyu öğrenir öğrenmez de bu uygulamanın kapsamını genişletmek için gerekli talimatları da verecektir. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar