• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



TARAFTARIN KAYSERİSPOR BAŞKANI'NA ÖNERİLERİ VAR!

23 Şubat 2021 - 10:39 - Güncelleme: 23 Şubat 2021 - 11:30

Kayserispor'daki kötü gidişat şehri ve taraftarı fazlasıyla endişelendiriyor Mevcut yönetime tepkiler artıyor, Kayserispor tepe taklak gidiyor.

Son Sivasspor yenilgisi bardağı taşırdı. Kayserispor iyi yönetilemiyor. Kayserispor'da sezon başında yapılan transfer hataları devre arasında da aynen devam etti.

Dan Petrescu ile Kayserispor bir türlü hedeflediği çıkışı yaptıramıyor.

Petrescu yönetiminde 8 maça çıkan Kayserispor 2 galibiyet 3 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 9 puan topladı. Petrescu'nun oyun sistemi oyuna müdahalesi sahaya sürdüğü ilk 11 tercihi ve oyuncu değişiklikleri çok eleştirilmeye başlandı. 


Kayserispor 4 haftadır maç kazanamıyor. Taraftartar haklı olarak endişeli, takımın bu sezon yine küme düşeceğinden korkuyor. 

Sivasspor maçında bir kez daha görüldü ki devre arasında yapılan transferlerin yine yüzde 90'ı çöp durumda. Çoğu bir alt ligde dahi oynamayacak oyuncular.

Bu oyunculara ne kadar bonservis ödendi ne kadar merajenlik ücreti ödendi bunları şu an için sormuyoruz bile!

2-0'lık Sivas yenilgi sonrasında Kapalı Kale taraftar gurubunun lideri Ahmet Dirgenali de attığı twit ile Berna Gözbaşı yönetimini istifaya davet etti ve biran önce gereğini yapılmasını  istedi. 
 
Evet bu gelişmelerin ışığında dünkü yazımda  biraz da empati yaparak; Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın içinde bulunduğu 'RUH HALİNİ" ve muhtemelen neler düşündüklerini kaleme aldım, ve "BERNA BAŞKAN İSE NE YAPACAĞINI DÜŞÜNÜYOR!" başlığı altında bir yazı yazmıştım..

Belliki dünkü yazı hayli dikkat çekmiş..!

MIZRAK ÇUVALA SIĞMAZ oldu. taraftar gurubu fazlasıyla tepkili ve endişeli. Radikal kararlar alınmazsa Kayserispor peş peşe ikinci kez küme düşecek.  

NOT: 

Dün yazdığım yazının bir bölümünde, Berna  Başkan'ın mühtemelen düşündüklerini empati yolu ile okurlara aktarmıştık.

Bu konu Kayserispor taraftarlarından yoğun ilgi gördü ve bize ulaşarak başkanın izlemesi gereken yol hakkında düşüncelerini ve önerlerini dile getirdiler..

Bugünkü yazımda da taraftarın bu önerilerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Taraftardan gelen bu çözüm önerilerini sizlerler paylaşırken  bir yandan da sayın başkanın keyfinin yerine gelmesi için de yeni önerilerinizİ bekliyorum..

Taraftarın Berna Başkan'a bugünkü önerileri;  

1-Başkan yaptığı SÜPER! transferlerle iştahla çektirdiği fotoğraflardan  bir albüm yapmalı ve çoğaltarak kendisini eleştiren taraftarlara dağıtmalıdır.

30'u aşkın futbolcu ve 5 teknik direktörün kendisiyle çektirdikleri fotoğraflardan hem onların kaliteleri artacak, hem de başkanın ne yaman bir kadro kurduğu daha iyi anlaşılmış olacak. Ayrıca, PUAN ALAMIYORUZ diye basit şikayetler ortadan da kalkmış olacak!

2-En az kendisi kadar !? futbol bilgisi olup, kulübe üye yaptığı 200-300 içalışanınada  talimat verip bu fotoğraf albümünü sosyal medyalarında paylaştırmalı ve herşeyin PUAN olmadığı herkese anlatılmalı! .

3-Başkan, transferde yaptığı tamiri mümkün olmayan yanlışları ve sportif başarısızlığı her platforma taşımalı ve TOBB, Esnaf sanatkarlar, DEİK TUİK,   AFAD, AİHM, AVM, Nüfus işleri Kadın dernekleri vs.. Ne bulduysa şikayet etmelidir.
Kayserispor'un başarısız oluşundan kolay kolay maç kazanamayışından Kimseyi yenemeyişimizden  adı sanı olmayan veya  olan bitenden habersiz yönetim kurulu da suçlu olabilir. Mutlaka bulunmalıdır. Yoksa kendisi suçlu olacak değil ya!

4-Başkan geçtiğimiz sezon Kayserisporu küme düşürmesine rağmen sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla düşme kaldırılmış ancak kendisinin TFF toplantısını terkettiği hemen unutulmuştu. Derhal bir toplantı ayarlamalı ve öncekinden daha tesirli olması için, toplantıya gitmemelidir! 

5-Üniversite, KPS, Yabancı dil, Ehliyet sınavı gibi ne kadar sınav varsa bunlarda  "Türkiye derecesi" yapanları toplayıp BAŞKAN'a  FAN kurmalı, başınada istediğini getirmelidir.

6-Kayserispor'u Anonim şirket yapmalı ve karışanları dışlayıp, konuşanları susturmalıdır (Acaba yapabilir mi?)

7-Kendi işyerinde bu kadar savruk ve başarısız olsa, ödenmesi mümkün olmayan ve sokağa atılmış şekilde harcama yapılsa ortakları, hatta kendisi bile kendini affetmez. Bir yolunu bulmalı doğru- yanlış bir takım bahanelerle olayı kapatmalıdır. "Eski borçlar" dan bahsetmek artık sıksa da ,kimse inanmasa da, acaba yine denese mi?.Yoksa ,yaptığı haksızlıklar ve geçen bunca zamandan sonra  "Eski Dostlar" şarkısını mı söylese? 

8- Başta kendi yönetimi olmak üzere herkesi dışlayıp, futboldan anlayanların tamamını kulüpten uzaklaştırarak; (Kişiliklerine lafımız yok ama) bir ingilizce öğretmeni ile, son bir kaç aya kadar kendiside "Ben futboldan ve idaresinden anlamam" diyen eski yönetici ve yeni danışmanından medet ummasını garipsemiştik.

Ancak yanılmışız. Danışman, iki yıldır kötü oynayıp gol atamadıklarını belirtmiş ama teknik heyetle bu gün yapacağı görüşmeyle konuyu halledeceğini ifade etmiş.. Bu yöntem sadece Kayserispor'u kurtarmakla kalmamalı, patenti alınarak Türkiye ve Avrupadaki sıkıntılı takımlarımıza da uygulanmalı!

Bir NOT daha:

Taraftarımızın konuya ilişkin yeni öneri ve tavsiyeleri de varsa illaki vardır. Bana 
[email protected] mail adresinden ulaştırabilirler. Yeni önerilerinizi de yine bu köşeden sıralamaya devam edeceğim. Sağlıcakla kalın..

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar