• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KAYSERİSPOR'UN TRANSFERLERİ HANGİ MENAJER ARACILIĞI İLE YAPILDI!

30 Eylül 2020 - 15:54 - Güncelleme: 30 Eylül 2020 - 16:54

KAYSERİSPOR'UN TRANSFERLERİ HANGİ MENAJER ARACILIĞI İLE YAPILDI!

Sezona Kasımpaşa galibiyeti ile başlayan ancak yeni transferlerin dahil olduğu son 2 maçıda farklı skorlarla kaybeden Kayserispor'da özellikle Alanyaspor ve Erzurumspor maçında oyuncuların ortaya koydukları performans haklı olarak çok eleştirildi.

Bununla birlikte özellikle Kayserispor'un kaybettiği bu iki maçta oyuncuların ve de yeni transferlerin performansları tartışılmaya başlandı.

Yeni transferlerin forma giymediği Kasımpaşa maçında galip gelen kadronun, yeni transferlerin kadroya dahil edilmesininden sonra Sarı-Kırmızılı ekibin çok kötü bir performans sergilebesi ister istemez oyuncuların kim ya da kimler aracılığı ile transfer edildiği gündeme geldi.

Spor Kamu oyu bu transferlerin ve bununla birlikte Berna Gözbaşı'nın göreve geldikten sonra geçen sezonun devre arasında ki transferleri de dahil hangi menajerler aracılığı ile Kayserispor'a transfer edildikleri merak konusu. 

Bu konuya yeniden döneceğiz!

Sezon başında 9 transfer yapan Kayserispor son olarak dün akşam 2 takviye daha yaptı.  

"KAYSERİSPOR TRANSFERE DOYMUYOR"

Evet "Kayserispor transfere doymuyor" başlığı ile son iki transfer haberini bu sabah ayakligaste.com haber sitesinden okuyucularımıza aktardık.

BERNA BAŞKAN; " O İKİ OYUNCU İLE GÖRÜŞTÜM VE ANLAŞTIM" DİYE DUYORDU


Yeni transferleri Başkan Berna Gözbaşı katıldığı bir Tv Programı'nda "Manuel Fernandes ile dün görüştüm, bugün anlaştım. Hastayım ama az önce de Aziz Behich ile görüştüm onunla da anlaştım" diye duyurdu.

Biri 34 yaşında orta saha oyuncusu Manuel Fernandes, geçen sezon ligde 16 maçta forma giymiş, diğeri Aziz Behich, Geçen sezon Başakşehir'de 6 maçta forma giymiş. Aziz Behich'in Başakşehir ile 3 yıllık daha sözleşmesi var ancak orda verimli olamadığı için  kiralık gönderdiler.

Bunu şunun için söylüyorum. Kayserispor taraftarı bu adama fazla umut bağlamasın. Kayserispor Başkanı Gözbaşı da "Ben iyi transfer yaptım" demesin.. 

Çünkü Aziz Behich
Geçen sezon ligde 6 maç önceki iki sezonuna da bakınca bir öncesi sezon 5 maçta daha öncesi sezonda 7-8 maçta foram giymiş. 

SEZON BAŞINDA 9 TRANSFER

Kayserispor sezon başında da kadrosuna 9 takviye yapmıştı;
Aaron Lennon, Harrison Manzala, Dimitrios Kolovetsios, Yaw Ackah,  Daniel Avramovski,  Joseph Attamah,  İlhan Depe, Muğdat Çelik, Wilfried Kanga, sözleşme imzaladı.

Kayserispor'un bu transfer haberini verdikten sonra haberin en son bölümüne "Kayserispor'da yapılan transferlerin önemli bir bölümünün Bülent Bölükbaşı'nın öncülüğünde menajer Metin Korkmaz aracılığı ile yapıldığı ifade ediliyor." ibaresini koyduk.

BU İBAREYE TEKZİP TALEBİ..

Bu ipareden dolayı Kayserispor Kulübü'nden tekzip talebi geldi. Elbette haberde hata varsa tekzip boynumuzun borcu. Biz burada sırf laf olsun diye ya da birilerini huzursuz etmek adına bir şeyler yazmıyoruz. Biz burada Kayserispor'un menfaatini en üst seviyede koruma gayretindeyiz. 

Başkan Berna Gözbaşı kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil demiş ancak sanırım bazı şeylerden kendisi de habersiz. Ya da habersiz demek biraz ağır kaçabilir, bazı konular sanırım Berna Başkan'a eksik aktarılıyor..

BÜLENT BÖLÜKBAŞI'NIN GÖREVE BAŞLAMASI İLE BİRLİKTE YAPILAN BÜTÜN TRANSFERLER!

Çünkü sağlam kaynaklar Kayserisopr'un özellikle Bülent Bölükbaşı'nın gelmesiyle birlikte yapılan transferin önemli bölümünde Metin Korkmaz ismi olduğunu ifade ediyor. Bu resmi olarak açıklanabilir mi bilmiyorum ancak biraz araştırılırsa sanırım ortaya çıkacaktır.

Şayet Kayserispor'un yaptığı transferlerde Metin Korkmaz'ın dahli yok ise bunu ıspat etsinler bizde haberimizi geri çekelim.

Kayserispor mevcut yönetimi, Berna Gözbaşı'nın göreve gelmesinin ardından  geçen sezon yapılan devre arasındaki transferlerler başta olmak üzere, bu sezon başında yapılan ve dün akşam gerçekleşen bu sezonki toplam 11 transfer dahil;

Berna Gözbaşı'nın başkanlığında yapılan bütün transferlerin yerli ve yabancı oyuncuların;

BONSERVİS ÖDENDİYSE NE KADAR BONSERVİS ÖDENDİĞİ?
KİRALANDI İSE KİRALAMA BEDELİ?
DANIŞMANI KİM? 
MENAJERİ KİM?
YABANCI OYUNCULARIN TRANSFERİNDEKİ YERLİ AYAĞI KİM?


Kayserispor Kulübü resmi internet sitesinden tüm bunlar şeffaf bir şekilde açıklanır ve sitede yayınlanırsa işte o zaman bu dedikodular ve ortada dolaşan laflar da ortadan kalkmış olur. 

Berna Başkanın devre arasında yaptığı transferler dahil bu sezonki transferlerle birlikte yapılan transferlerde şayet Metin Korkmaz'ın dolaylı yada doğrudan parmağı yoksa işte o zaman bizde haberi çekeriz. 


Bu takım kimsenin şahsi malı değil. Bu takım kimsenin şahsi egosunu tatbin edeceği bir kurum değil. 

Ha şunu da söyleyim, Burda Berna Gözbaşı'nın kesinlikle art niyetli bir olduğunu  düşünmüyorum.  

Ancak tarzı biraz farklı!  Ama burdan anlaşılan başkan tam ve doğru bir şekilde bilgilendirilmiyor. Berna Başkan'ın bazı gelişmelerden anladığım kadarıyla haberi yok.

Devre arası tarnsferleri dahi, Bölükbüşı'ın göreve geldikten sonraki  yapılan transferlerin bir kısmında Metin Korkmaz isminin kesinlikle olduğu bilinmekte! Berna Başkan'ın "Kesinlikle Metin Korkmaz yok. Kesinlikle onun getirdiği oyuncu yok" şeklindeki söylemleri malesef kendisinin bu konularda biraz eksik bilgilendirildiğini gösteriyor. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar