• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



  KAYSERİSPOR PUANSIZ BAŞLADI AMA!

07 Ağustos 2022 - 16:06 - Güncelleme: 07 Ağustos 2022 - 16:26

Evet Kayserispor Süper Lig'in ilk haftasında kaybetti, lige puansız başladı ancak ortaya koyduğu futbol açıkcası umut verdi beğenildi..

Bu sezon transfer tahtası kapalı olduğu için yeni isimeleri kadrosuna katamayan ancak mevcut kadronun önemli ölçüde koruyan Kayserispor ligin ilk hafta maçında deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup olurken ortaya koyduğu futbol ile ilerisi için umut verdi.

Kayserispor Beşiktaş karşısında güzel oynadı iyi mücadele verdi sahanın her yerinde etkili oldu. Umarım bu tempo sadece büyük takımlara karşı değil kendi ayarındaki takımlara karşı da devam eder. 

Bunun için bu hafta Kayseri'de oynanacak olan Kayserispor-İstanbulspor maçı açıkçası önemli.  Sarı- Kızmılı ekibin bu maçtaki performansı ilerleyen haftalara da önemli bir ışık tutacaktır

Süper Lig'de mücadele veren Kayseri'nin temsilcisi Kayserispor 2022-2023 sezonu ilk maçında deplasmanda Beşiktaş'a iyi futbol oynamasına rağmen kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Sarı-Kırmızılı ekip güçlü rakibine uzatma dakikalarında 90+6'da yediği golle 1-0 mağlup olmuştu. 

Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor yeni sezonun ilk karşılaşmasını deplasmanda  Vodafone Park Stadyumunda Beşiktaş ile karşılaştı ve müsabakayı 1-0 kaybetti.

Kayserispor karşılaşmanın 67'nci dakikasında Ali Karimi'nin ikinci sarı kart sonrasında gördüğü kırmızılı kart ile 10 kişi kaldı. Beşiktaş'ta karşılaşmanın 90. dakikasında   Cenk Tosun'un gördüğü kırmızı kart sonrası 10 kişi kaldı. 

Beşiktaş'ın golü ise   90+6. dakikada Ghezzal'dan geldi.  Kayserispor bu skorla ilk haftayı puansız kapatırken Beşiktaş ise 3 puanı hanesine yazdırmış oldu. Kayserispor gelecek hafta ise evinde İstanbulspor'u ağırlayacak Beşiktaş ise deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar