• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KAYSERİSPOR İÇİN HATALARLA DOLU BİR MAÇ!

23 Ocak 2022 - 19:17 - Güncelleme: 23 Ocak 2022 - 19:31

Hatalarla dolu bir maç evet Teknik Direktör Hikmet Karaman Kasımpaşa deplasmanında alınan yenilgiyi işte böyle değerlendirdi..

Kayserispor'un 12. dakikada öne geçtiği karşılaşmada golden hemen 2 dakika sonra Yasir Subaşı'nın kendi kalesine attığı o akıl almaz  kafa golü  için Hikmet Hoca bu yorumu kullandı.. 

Kendi kalemizde gördüğümüz gol için Hikmet Hoca "Hayli moral bozucu. Bu durum malesef ilk de değil bu durum bir kaç kez tekrarlandı. Kendi kalemize attığımız gollerle kaybettiğimiz maçlar fazlalaştı. Oyun 1-0 devam ederken oyun başka yere gidecekti ancak bu gol moralleri tamamen bozdu"  diye haklı bir serzenişte bulundu.

Hikmet Hoca haklı mı  bence yerden göğe kadar haklı. Takım 1-0 öne geçmişken böylesine amatörce bir hata yapılmaz.

Yasir'in kendi kalesine attığı kafa golünü izlemeyen varsa da mutlaka izlesin.  Art niyet olduğunu düşünmek istemiyorum ancak hakitane bir profesyonel için büyük hata!

 4 gün önce 19 Ocak'ta Kadir Has'ta Başakşehir'i mağlup eden Kayserispor bu moralle çıktı Kasımpaşa deplasmanına.. 

Ligin ikinci yarısına çok iyi de başlangıç yapmıştı.

Sırasıyla Altay galibiyeti, Adana Demir beraberliği ve Başakhir galibiyeti 3 maçta 7 puan toplamıştı..

Hatta Kasımpaşa deplasmanı öncesi Kayserispor'da moraller hayli yüksekti çünkü;

İlk devrenin son haftasında içerde kazandığı Sivas maçını, ve bu maçtan önce oynadığı iki lig maçı Gaziantep ve Malatya beraberliklerini hesaba katarsak son 6 maçta bileği bükülmeyen son 6 maçta 12 puan toplamıştı.

İşte Kasımpaşa karşısına böyle bir hava ile çıkıldı. 

Süper Lig'de ligin ikinci yarısında ortaya koyduğu başarılı performans ile dikkati çeken Kayserispor Kasımpaşa deplasmanında aynı başarıyı sergileyemedi. Kayserispor deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu.

Evet Kasımpaşa deplasmanının kolay olmayacağı hatat Başakşehir maçından daha da çetin geçeceği biliniyordu.

Nasıl kolay olsunki!

Rakip Kasımpaşa son 6 maçta ( bunların 5'i süper lig 1'i kupa) galip gelmiş Altay'ı 2-0, kupada Kocaeli'yi 5-3, Hatay'ı 3-1, Giresun'u 2-0, Galatasaray'ı 3-1 ve son olarak Kayserispor'u 3-1 mağlup etti

Bu arada Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu için ayrı bir parantez açmak istiyorum hakikaten müthiş bir başarıya imza atmış durumda. Kasımpaşa tarilinde ilk kez 6 maç üst üste maç kazanmış.

Sami Uğurlu Mucizesi

Teknik Direktör Sami Uğurlu bugüne dek hiç bir kariyeri olmayan 43 yaşında bir teknik adam. Sivas yenilgisinin ardından gönderilen yardımcı antrenör Hakan Kutlu'nun yerine göreve geldi ve o haftadan itibaren maç kaybetmeden ligde 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 17 puan topladı şu anda Kasımpaşa puanını 27 yaparak puan cetvelinde ateş hattından yukarı çıkmayı başardı
 
İki yeni transfer ilk kez forma giydi

Kayserispor Kasımpaşa deplasmanından beklemediği bir yenilgi ile döndü. Sarı-Kırmızılı ekipte, yeni transferler Abdulkadir Parmak'ın ilk 11'de Andrea Bartelocci'nin ise ikinci yarıda oyuna dahil edildi. 

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan ve Halil Umut Meler'in yönettiği karşılaşmaya iyi başlayan Kayserispor maçın 12. dakikasında Mario Gavronoviç ile 1-0 üstünlüğü de yakaladı.

Yasir'in akıl almaz hatası moralleri bozdu

Ancak bu golden hemen 2 dakika sonra Kayserispor ceza sahasında gelişen Kasımpaşa atağında Yasir Subaşı kendi kalesine gol atarken durum 1-1 oldu.

Rakip takım maçın 35. dakikasında ise Umut Bozok ile durumu 2-1'e getirdi ve ilk yarı Kasımpaşa'nın 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında ise yine ev sahibi ekibin üstünlüğü vardı.  Karşılaşmanın 53. dakikasında Ahmet Engin Kasımpaşa'yı 3-1 öne geçiren golü kaydetti ve müsabaka bu sonuçlar sona erdi.

Kayserispor haftayı puansız kapatırken 31 puanda kaldı ve puan cetvelinde 11. sıraya geriledi. Ateş hattındaki Kasımpaşa ise puanını 27 yaparak 13. sıraya çıktı. 

Bu hafta ligde ara verildi. Kayserispor için özellikle yeni transferlerin takımla kaynaşması adına önemli bir avantaj olabilir sonrasında ise 4 Şubat'ta Kayseri'te çok önemli bir Hatay maçı var. 

Kayserispor'un Kasımpaşa yenilgisini unutup Hatay maçına odaklanması şart..

 


 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar