• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KAYSERİSPOR EVİNDE ASLAN!

05 Şubat 2022 - 17:16

Sarı-Kırmızılı ekip dün akşam Kadir Has Stadı'nda yine önemli bir galibiyete daha imza atmış oldu. 

Kayserispor ligin ilk devresinde deplasmanda 2-1 mağlup olduğu ligin güçlü ekiplerinden Hatayspor'u Kadir Has Stadı'nda 4-3 yenerek taraftarına önemli bir galibiyet hediye etmiş oldu. 

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor özellikle kendi evinde oynadığı maçlarda adeta aslan kesiliyor.

Süper Lig'de 24. hafta maçında Hatayspor'u Kadir Has'ta mağlup etmeyi başaran Kayserispor puanını da 34 yaparak büyük bir avantaja imza atmış oldu. 

Sarı Kırmızılılar evinde 8. galibiyetini aldı

Bu sezon Hikmet Karaman yönetiminde müthiş bir başarıya imza atan özellikle sezon başında yapılan yanlış transfer politikasına rağmen Hikmet Karaman'ın takımı uyum içerisinde hazırlaması oyuncuların performnaslarını üst seviyeye çıkartarak uyumlu bir ortam oluşturması beraberinde başarıyı getirdi.

Kayserispor 24. haftanın açılış maçında Kadir Has Stadı'nda konuk ettiği Hatay karşısında 4-3'lük bir galibiyete imza atarak puanını 34 yaptı ve puan cetvelinde de iyi bir yere yerleşti.

Rakiplerinin henüz maç eksiği olmasına rağmen Kayserispor şu anda 34 puanla  10. sırada yer alıyor.

Yakın takipçilerinin maç eksiği olmasına karşın aradaki puan farkı ise Kayserispor'un bu hafta için 10.. sıradaki yerini de garanti etmiş oluyor.

Kayserispor evinde bileği bükülmüyor. 

Sarı Kırmızılı ekip bu sezon evinde 12 maç oynadı ve bu karşılaşmalardan 8 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. 1 maçta ise mağlup oldu. Kayserispor evinde sadece Trabzonspor'a mağlup olmuştu. 

24. hafta geride kalırken Süper Lig'de evinde 1 yenilgisi olan 2  takımdan biri Kayserispor oldu. Şu ana Kadar Gaziantepspor ve Konyaspor'un evinde galibiyeti bulunmazken Kayserispor ve Konyaspor'un kendi sahalarında sadece 1'er yenilgisi bulunuyor. 

Kayserispor evinde 27 puan topladı

Sarı-Kırmızılı ekip bu sezon geride kalan 24 haftada evinde oynadığı 12 maçta 8 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 27 puan topladı.

Kayserispor deplasmanda ise sadece 7 puan toplayabildi. Kayserispor deplasmanda oynadığı 12 maçtan 1 galibiyet 4 beraberlik aldı

Kayserispor geride kalan 10 maçta ise kalesinde 35 gol gördü. Sarı Kırmızılılar puan cetvelinde ilk 10 takım arasında kalesinde en çok gol gören 2. takım olarak dikkat çekti. Süper Ligde ilk 10 sıra içerisinde Hatayspor kalesinde 38 gol Alanyaspor ise kalesinde 33 gol gördü. 

Hatay galibiyeti şu an için Kayserispor'a adeta ilaç gibi geldi. Gelecek hafta deplasmanda oynanacak Galatasaray maçı ve sonrasında içeride Giresun maçları var. Bu iki önemli karşılaşma öncesi iç sahada alınan galibiyet hakikaten de önemli bir moral kaynağı oldu. 






 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar