• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KAYSERİSPOR BERNA BAŞKAN'A RAĞMEN LİGDE TUTUNDU BU BÜYÜK BİR MUCİZE!

16 Mayıs 2021 - 15:53 - Güncelleme: 16 Mayıs 2021 - 17:01

Malesef Kayserispor bu sezon Berna Gözbaşı'nın  kötü yönetime rağmen ligde tutunmayı başardı. Bence bu büyük bir mucize.. 

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'dan , Fenerbahçe maçı  sonrası ilginç bir değerlendirmede bulundu. 

Fenerbahçe'ye mağlup olan Kayserispor, rakibi Geneçlerbirliği'nin Trabzonspor'a mağlup olması ile ligde kalabildi.   

Kayserispor bu sezon Berna Gözbaşı'nın yönetimindeki bütün olumsuz yönetim şekline ve kötü yönetimine rağmen ligde tutunmayı başardı. 

öncelikle şunu ifade etmek isterim; Kayserispor'un Tüm bu olumsuzluklara rağmen ligde kalmış olması Kayseri  ve  büyük Kayserispor taraftarı adına çok önemli: Ancak iş buraya gelinceye kadır adeta öldük öldük dirildik. Kayserispor taraftarı hiç bu sezon kadar işkence çekmemişti ! 

Sezonbaşında yapılan çöp transerler, 1 sezonda  6-7 teknik direktör değişimin ve toplanan 41 puanla Kayserispor'un kümede kalmış olması hakikaten mucizelerin en büyüğü.. 

Kayserispor bu sezon çok ama çok şanslı idi. Özellikle kendisinin kaybettiği dönemlerde rakiplerinin de maç kaybetmesi ile Kayserispor şans bakımından altın sezonunu yaşadı. 

Bu arada Berna Başkan'ın Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamalar ise evlere şenlik! 

Berna Gözbaşı'nın maç sonrası değerlendirmesi üstelik gereksiz polemiğe girerek hala birileri ile sataşmaya kalkışması da kendisini gülünç duruma düşürdü. Bence böyle bir polemiğe girmesine de gerek yoktu üstelik polemik konusu ettiği sözlerin tutar dalı da yok!

Berna Gözbaşı, 2-1'lik Fenerbahçe yenilgisi sonrasında kameralar karşısına geçti ve: "Geçen sezon düşmek üzere olarak devraldığımız Kayserispor'u kümede tuttuk camiamıza hayırlı olsun"  dedi.

HERKES TİYE ALIYOR!

Berna Gözbaşı'nın "Geçen sezon düşmek üzereyken devraldığımız Kulübü ligde tuttuk"  dediği Kayserispor'da Berna Başkan, 32 haftanın 23'ünde kuilübün başında olduğunu sanırım unutmuş! 

Kayserispor, geçen sezonu 32 puanla 17 sırada tamamladı ve  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ligden düşmeyi kaldırması nedeniyle de kümede kaldı.   

BU SEZON TAM YETKİYLE KULÜP YÖNETİMİ BERNA BAŞKANDA İDİ!

Kayserispor'da bu sezon sezonbaşı, devre arası tüm transferlerin ve 7-8 hoca değişikliğinin karar vericisi kendisi idi.

Kayserispor son maçta kendi evinde yenilmene rağmen başka takımların maç sonuçlarıyla ligde kaldı.

Bu sezonki rekor harcamalar ve borçlanmalarla kulübü nasıl bir mali yapı içine soktu henüz işin bu yönü bilinmiyor.  Ancak önümüzdeki günlerde yavaş yavaş ortaya da çıkacaktır

BU YIL SEÇİMLİ GENEL KURUL İLLAKİ OLACAK!

Başkan Berna Gözbaşı'nın yine maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bu seneyi de böyle atlattık. İnşallah gelecek sene daha iyi bir Kayserispor görmeyi umut ediyorum”  sözleri de hayli enteresan. 

Çünkü henüz gelecek sezonun planlamasını yapmak erken çünkü bu yıl seçimli genel kurul zorunluğulu var. Yeniden başkan seçilip seçilmeyeceği henüz bilinmiyor.  

Berna Gözbaşı'nın  geçmiş dönemi  başarı gibi lanse etmesi ve daha seçilmeden önümüzdeki sezonla ilgili görüş belirtmesi de çok komik! 

Özetle; Berna Başkanın; 

"Geçen sezon düşmek üzere olarak devraldığımız Kayserispor'u kümede tuttuk camiamıza hayırlı olsun"  sözleri ile 

"Bu seneyi de böyle atlattık. İnşallah gelecek sene daha iyi bir Kayserispor görmeyi umut ediyorum” ifadeleri pişkinlik  ve genel kurulla birlikte taraftara saygısızlık olarak özetlenebilir. 

Kayserispor'un bu sezon kümede kalmasının en büyük mimarı Sayın Mehmet Özhaseki ve sayın Memduh Büyükkılıç'tır. Kayserispor'u bu kadar kötü yönetmesine rağmen Berna Başkan'a  bu iki ismin verdiği destek Kayserispor'u ligde tutmuştur. 

Kamuoyu, böylesine acemice ve kötü bir yönetim sergileyen bir isme yeni sezon için de aynı desteğin verilmesinin Kayserispor'un geleceği açısından doğru olmayacağını düşünüyor. Açıkçası bende aynı düşüncedeyim. 

Kayseri ve Kayserispor taraftarı bu sezonki kabir azabını gelecek sezonda kesinlikle yaşamak istemiyor.. 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar