• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



 KAYSERİLİ GURBETÇİ'DEN KAYSERİSPOR'A AÇIK MEKTUP!

06 Ocak 2021 - 16:51 - Güncelleme: 06 Ocak 2021 - 16:59

 KAYSERİLİ GURBETÇİ'DEN KAYSERİSPOR'A AÇIK MEKTUP..

Kayserispor bugün uzun aradan sonra galibiyetle tanıştı. Kayserispor'daki  95 günlük galibiyet hasreti Denizlispor deplasmanında aldığı galibiyetle bittti. Umarız devamı gelir. Umarız Denizli galibiyeti ile güzel bir seri başlar.

Yeni hoca değişikliği şu an için Kayserispor'a yaramış gibi gözüktü. Umarız devamı da gelir. 

Aksi halde bir kaç hafta sonra yine Kayserispor'daki sorun ve sıkıntıları konuşmaya başlarız..

Evet şimdi asıl konunuza gelelim. Yurt dışında özellikle de Almanya'da Kayserispor'u yakından takip eden önemli bir taraaftar kitlesi önemli bir gurbetçi kitlesi var.

Kayserispor'un başarısı ile gururlanan, başarsızlığı ile hüzünlenen bir kitle bu. Kayserispor'u çok yakından takip ediyorlar. Sorunları sıkıntıları çok iyi gözlemliyorlar..

Sevgili kardeşim Tuna Kaya ile birlikte pazartesi akşamları Kent Türk Tv'deki Futbol Artı programını da yine bu gurbetçi kitlesi çok yakından takip ediyor. Attıkları bir mesajlarla programa bire bir katılıyorlar.

İşte bugün bu köşede Kayserispor'u çok yakından takip eden Kayseri aşığı, Kayserispor aşığı bir hemşehrimizin Kayserispor ile ilgili kaleme aldığı duygularını sizlerle paylaşmak istiyorum. 

Almanya'da yaşayan Kayserili gurbetçi aynı zamanda da Stuttgart KAYSERİSPOR‘Lular Derneği Başkanı olan Hasan Irmak'tan Kayserispor'a  açık mektup var.

Hasan Irmak Kayserispor'un iyi yönetilemediğinden yakınan gurbetçi vatandaşımız bakın mektubunda neler yazmış:

" Berna Başkan eski yönetimi yani erol bedir yönetimini Kayserispordaki futbolcuların hepsi kiralık diye eleştiriyordu biz bu hatayı yapmadık bütün futbolcuların bonservisleri elimizde diye hava atanlar Kayserispor’u maalesef puan cetvelinde 21. sıraya kadar indirmişlerdir.

Bu kadronun yetersiz olduğunu biz ligin ilk haftasında söylemiştik, maalesef bu hatalar tek kişi tarafından yönetildiği için Kayserispor bu hale gelmiştir.  Almanya’da yaşayan Kayserispor taraftarları çok üzgün ve kırgınlar.

Kasımpaşa maçını analiz edelim geriye giderek detaylar orada gizli. Galip gelen takım oyuncuları bir hafta sonra kadroda yok, sonra bitmeyen kaos ve stresli haftalar....

Futbol bir şov uçuk rakamların döndüğü bir sanayidir iyi kullanırsan para kazandırıyor kötü kullanırsan kulübün geleceğini ipotek altına aldırırsın ya da kulübü borç batağına sürüklersin.

Burada başkana ve yöneticilere çok büyük iş düşüyor işin ehli olacaksın kişilerin yeteneği bilgileri ve yapacakları çok önemli .  Bu iş bir ekip işi birlikte karar alınırsa başarı gelir, geçen sezon ana iskeletimiz oluşmuştu. Ancak 12 yeni transfer daha yaparak hatalara bir yenisini daha eklemiş oldu.

Tabi bu arada Prosinecki neden gönderildi yedi transfer isteği var diye ,ama tuhaftır ki Bayram hoca 12 transfer yaptırdı anlamak mümkün değil.

Bu işlerin hoca ve Bülent Bölükbaşı ile olmayacağı anlaşıldı ve ikisi de gönderildiler. Tabi başarısızlığın baş mimari bana göre bülent Bölükbaşı idi.

Transferde tek yetkili o idi hocayı bulan da oydu. Berna başkan gerekenleri yapmakta bana göre çok gecikti bu fırtına kendisini de etkileyecektir maalesef Maya tutmadı bu saatten sonra da tutmaz.

ayserispor transfer fiyaskosunu cezasını şu an çekmektedir maalesef Kayserispor’un kapasitesi bu, süper Lig kulübü profesyonel insanlarla yönetilir gördüğümüz kadarıyla Kayserispor Başkanı ve yöneticilerinin futboldan haberleri yok.

Artık yönetim yeni bir yol haritası çizmeli günü kurtaracak işler yapmamalı, transfer yapmakla, Hoca getirip göndermekle bu işler olmuyor.

Dışardan göründüğü kadarıyla bu takımda büyük probllemler olduğu aşikar. Biz gurbetten bunları böyle görüyoruz. Beşiktaş maçında bu gün yüzüne çıkmıştır

Her kafadan bir ses çıkıyor Samet hoca hakeme dikkat çekti. Mustafa tokgöz hakem hatası yok dedi. Neticede bir an önce bu gidişata dur denilmeli işi bilen başkan veya yöneticiler veya şehrimizin büyükleri buraya el atmalı.

Paralar harcayarak başarı gelmiyor bunuda görmüş olduk. Kayserispor Kulübü’nün de gerçek sahibi her zaman taraftardır bu böyle bilinmeli "

Stuttgart KAYSERİSPOR ‘Lular Derneği Başk. Hasan Irmak.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar