• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KAYSERİ LİSTELERİNDE SÜPRİZİ BAHADIR ÖZSOY YAPABİLİR Mİ?

03 Mayıs 2023 - 17:05 - Güncelleme: 03 Mayıs 2023 - 18:37

14 Mayıs'ta yapılacak olan 28 dönem milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım başladı. Zorlu yarışta son düzlüğe girildi 11 gün gibi çok az bir süre kaldı. 

Partiler kıyasıya bir mücadele kıyasıya bir yarış içine girmiş durumda. Şunu peşinen söylemek isterim, mevcut siyasi partiler ve adaylar arasında bir isim var ki hakikaten müthiş bir kampanya yürütüyor..

Bu isim ise CHP'nin 3. sırada gösterdiği DEVA Partisi'nin kontenjan adayı Bahadır Özsoy. Açıkçası Bahadır Özsüoy'un bu kadar etkin bir performans çıkartacağını beklemiyordum.

Çünkü Kayseri'de  CHP'nin kalıplaşmış bir oyu var SP'li Mahmut Arıkan'ın da 2. sıradan  adayı gösterihlmesi ve Arıkan'ın pozitif karizması CHP'nin Kayseri'den 2 Vekil çıkartması şansını ciddi durumda artırmışa benziyor ve 3. sıradaki adayın seçilmesine ise biraz zor gibi bakılıyordu ancak işin rengi sanki değişmeye başladı..

Vatandaşla diyaloğu çok başarılı

Bahadır  Özsoy başarılı çalışması ile aradaki farkı kapatmış gibi görünüyor  CHP'nin DEVA Partili 3. sırada adayı Bahadır Özsoy'un  yine son düzlükteki bu üstün gayreti üstün performansı ve düzgün karakteri ibrenin kendisine dönmesine ve seçilebilme şansını da hayli yükselmesine neden oldu 

Bahadır Özsoy  pozitif yapısı vatandaşlarla birebir diyaloglarda çok sevilen bir karakter oluşu ile sürpriz yapabilecek bir görüntü veriyor.

Tabi bunun için kalan 11 günde Bahadır Özsoy'un sergileyeceği performans ve yürüteceği seçim çalışmalarını da büyük önemi var. 

Kayseri'de tam bir secim havası var..

Öncelikle şunu peşinen söylemek istiyorum Kayseri'de müthiş bir seçim havası var. Kıyasıya mücadele kıyasıya propaganda çalışmaları var. Açıkçası uzun zamandır Kayseri'de böylesine iddialı böylesine kıran kırana bir seçim süreci yaşamamıştık. 

Cumhuriyet Meydanı adeta karnaval havasına bürünmüş adım başı parti stantları aday tanıtım alanları ve parti müzikleri çarşı adeta iğne atsan yere batmaz cinsten.

Özsoy, DEVA Parti'nin CHP Listelerinden 20 ilde aday gösterdiği isimlerden birisi

Evet 14 Mayıs'ta Milletvekilliği Genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak. Kayseri Meclise toplamda 10 milletvekili gönderecek.

İşte bu 10 milletvekilliği için  Kayseri'de siyasi partiler ve bağımsız adaylar arasında kıyasıya  mücadele devam ediyor

DEVA Partisi'nin CHP listelerinde 20 ilde gösterdiği adaylardan birisi olan Bahadır Özsoy tam adıyla Burhan Bahadır Özsoy, profesyonel bir ekiple seçim çalışmalarını sürdürürken rakiplerine de adeta fark atıyor.

Bahadır Öözsoy'un seçim kampanyasında özellilke sosyal medya  ve internet haber siteleri Tv'leri de çok aktif kullanılıyor ve günlük sıcak haber akışını düzenli olarak sağlanıyor. ( Burada meslektaşımız  tecrübeli gazeteci Koray Ülger farkını da gözardı etmemek lazım. Koray,  Bahadır Özsoy'un seçim çalışmalarının haberleştirilip medyaya yansıtılmasında hakikaten üstün bir gayret  ortaya koymakta.  )

Evet 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde sürprizi Bahadır Özsoy yapacak gibi görünüyor tabi az önce dediğimiz gibi henüz yarış bitmedi önümüzde 11 gün var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendiren adaylar yarışta bir adım öne geçmiş olacak.

Ben Bahadır  Özsoy'a ve diğer siyasi partilerin adaylarına şimdiden başarılar diliyorum..

Umarım seçimin kazananı Kayseri olur. Umarım milletini oyları ile milletvekili olarak seçilen adaylar,  Kayseri'nin daha ileri gitmesi için Kayseri'de refah seviyesinin daha üstlere çıkartılması için çalışırlar. 

Halil Özsoy'un da oğlu 

1 Dönem Kayseri'den ANAP  milletvekilliği yapmış olan  Halil Özsoy'un da oğlu olan Burhan Bahadır Özsoy'a da siyasi hayatında başarılar dilemek istiyoruz. Kendisini milletvekilliği adaylığı ile biraz daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Beyefendi ve mütevazı kişiliği ile dikkat çekiyor. İnşallah her şey gönlünce olur..



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar