• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



İNANMAK BÖYLE BİR BİR ŞEY.. KAYSERİSPOR 10 KİŞİ İLE FENERBAHÇE'Yİ ELEDİ!

08 Şubat 2022 - 23:10 - Güncelleme: 08 Şubat 2022 - 23:14

KAYSERİSPOR KUPADA BÜYÜK BİR ZAFERE İMZA ATTI

Kayserispor Kupada Fenerbahçe'yi saf dışı bırakarak önemli bir başarıya imza attı..

Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası'nda hakikaten de büyük bir zafere imza attı. Sarı-Kırmızılı ekip 45 dakika 10 oynadığı kupa maçında güçlü rakibi Fenerbahçe'yi uzatma dakikalarında bulduğu gol ile 1-0 mağlup etti ve kupadan saf dışı bıraktı.

İnanmak işte böyle bir şey. Sen rakibin kim olduğuna bakmadan futbolunu oynarsan, kazanmak için varını yoğunu ortaya koyar en önemlisi yüreğinle oynarsan başarı zaten kaçınılmaz oluyor. 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Kayseirspor'dan büyük bir başarı geldi. İstanbul'da Fenerbahçe ile karşılaşan Yukatel Kayserispor güçlü rakibini 90+4'te attığı golle 1-0 yendi ve Çeyrek finale kalmayı başardı. Kayserispor'un golünü  ise serbest vuruştan Ramazan Civelek kaydetti.  

Kayserispor 10 kişi ile Fenerbahçe'yi kupada saf dışı bıraktı

Süper Lig'de özellikle ligin 2. yarısındaki başarılı çıkışı ile dikkat çeken Kayserispor etkili futbolunu bu gece de sürdürdü. 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Kayserispor güçlü rakibi 1-0 yenerek kupadan saf dışı bıraktı. Kayserispor'un golü uzatma dakikalarında kazandığı serbest vuruştan geldi.

Atışı kullanan Ramazan Civelek'in güzel vuruşu baraja çarparken kaleciyi de avladı ve topu filelerle buluşturdu. Golün ardından maçın hakemi Arda Kardeşler maçı bitirdi ve Kayserispor'da büyük bir sevinç yumağı oluştu.

Kayserispor'da golü atan oyuncu ise Fenerbahçe altyapısında yetişen  geçen sene de Fatih Karagümrük'ten Kayserispor'a transfer edilen 26 yaşındaki  Ramazan Civelek oldu. Ramazan'ın serbest vuruştan kullandığı sert şutunda top,  barajda Berisha'ya çarparak filelerle buluştu.

Kayserispor maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında ise Uğur Demirok'un gördüğü ikinci kartın ardından kırmızı kartla ikinci yarıyı 10 kişi oynamak zorunda kaldıKonuk ekip sahadan 1-0 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı.  Sarı-Kırmızılı ekip  Fenerbahçe'ye eleyerek adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Teknik Direktör Hikmet Karaman Kupa maçında yeni transferler Mert Çetin, Abdulkadir Parmak ve Bartelocci'ye şans verdi. Kaleci Lung'un sakatlığı nedeniye kalede genç oyuncu Bilal Bayazıt görev aldı. 
 

Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final kura çekimi 11 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek.

Kayserispor 12 Şubat Cumartesi günü de deplasmanda Galasaray ile bu sefer lig maçında karşı karşıya gelecek. 
 

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar