• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



DEVLETİN 'HIZIR' VALİSİ ÇOCUKLA ÇOCUK OLUYOR!

23 Mart 2023 - 23:53 - Güncelleme: 24 Mart 2023 - 00:04

Kahramanmaraş'tan sonra Adıyaman'da da büyük takdir toplayan özverili çalışmaları neticesinde adı 'HIZIR VALİ'ye çıkan Kayseri Valisi  Gökmen Çiçek Adıyaman'da çocukların oyun davetini kırmadı ve 'Adıyaman'da çocuklarla 'Yağ satarım bal satarım' oynadı.

Adıyaman'da çocuklarla 'Yağ satarım bal satarım' oynadı

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem felaketinin ardından önce Kahramanmaraş'ta sonra İçişleri Bakanlığı tarafından  Adıyaman'da Kordinatör Vali olarak görevlendirilen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Adıyaman'da hayatın normale dönmesi için adata gecesini gündüzüne katıyor.



Yıkılmış binaların enkaz çalışmalarından tutun çamurlu yolların temizlenmesi yeniden normale döndürülmesi adına adeta yoğun bir mesai harcayan Vali Gökmen Çiçek tüm bu yoğun çalışmaların yanısıra gönüllere dokunmaya da devam ediyor.



Adıyaman'da da efsane hizmetlere imza atıyor.. 

10 Mart'ta Adıyaman'a görevlendirilen Vali Gökmen Çiçek önceki gün Adıyaman sokaklarında konteyner kentte vatandaşları ziyaret ederken ve bölgede inceleme yaparken küçük yaştaki çocukların oyun davetini de kırmadı. Çocuklarla 'Yağ satarım Bal Satarım' oynunu oynadı daha sonra onlarla mini bir futbol maçı da yaptı.



Sosyal medya hesabından paylaştı 

Kahramanmaraş'tan sonra Adıyaman'da da büyük takdir toplayan özverili çalışmaları neticesinde adı 'HIZIR VALİ'ye çıkan Kayseri Valisi  Gökmen Çiçek , çocklurla oyun anlarını sosyal medya hesabından işte şu sözlerle paylaştı:



"Adyıman’da durmaksızın devam eden çalışma tempomuzun arasında bizleri oyunlarına davet eden çocuklarımızla bir araya geldik. Onların neşelerine ortak olarak bizler de tazelendik! İnşallah onların yüzleri gülmeye bizler de Adıyaman için çalışmaya devam edeceğiz." 

Devletin şefkatini ve merhameteni Adıyaman'da da hissettiriyor..

Görev yaptığı yerde her bölgede devlet burada detirtiyor ve devletin  devletin de şefkatini merhametini vatandaşlarına hissettiren 'HIZIR VALİ' Adıyaman halkı tarafından da kısa zamanda çok sevilen bir vali oldu. 



Adıyaman'da Koordinasyon çalışmalarıı müthiş bir şekilde yürütüyor..

Merkezi Kahramanmaraş olan ve şu an akadar 50 bini aşkın vatandaşımızın hayatını kaybettiği 2 büyük deprem felaketinin ardından bölgeye koordinatör vali olarak gönderilen  Gökmen Çiçek deprem bölgesindeki özverili ve samimi gayretleri ile adeta depremzedelere derman olmaya onların sıkıntılarını gidermeye bölgedeki koornidinasyonu sağlamaya vargücü ile çalışıyor. 



Vali Çiçek Kahramanmaraş'tan sonra şimdi deprem bölgesinde gecesini gündüzüne katıyor günlük 1-2 saat uyku ile depremzedelere yardımcı olabilmek için vargücü ile çaba sarfediyor ve bulunduğu yerde görev yaptığı bölgede adeta devlet burada dedirtiyor.. 


12 Mayıs'ta Kayseri'ye tayin olmuştu..

Vali Gökmen Çiçek  12 Mayıs 2022'de 2 yıl görev yaptığı Afyonkarahisar'dan Cumhurbaşkanı'nın kararnamesi ile Kayseri Valisi olarak atanmıştı. Vali Gökmen Çiçek, henüz daha Kayseri'de görev yapalı 1 yıl bile olmadan Kayseri'nin  bütün şehrin ilçeler ve köyler dahil sevgisini kazanmıştı. Vali Çİçek 6 Şubat'taki büyük depremin ardından önce Kahramanmaraş'ta şimdi de Adıyaman'da Koorinatör Vali olarak görev yapıyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar