• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



BERNA BAŞKAN'A FAZLA DEĞİL 4 SORUM VAR!

13 Haziran 2022 - 12:07 - Güncelleme: 13 Haziran 2022 - 22:32

Evet Kayserispor'da durumlar hayli karışık sıkıntılar daha sezon başlamadan başgöstermiş durumda. Ortalık adeta toz duman!

Geçen sezon bol kese transfer yapan, gereksiz ve ve çöp transferlerle Kayserispor'un bütçesini har vurup harman savuran, (Bertelochi 1 milyon bonservis yıllık 1 milyon maaş, Carhos Mane 1 milyon bonservis 1 milyon maaş, Garranovoviç 1 milyonun üzerinde borservis ve bir o kadar maaş) daha diğer çöp transferleri saymıyoruz..

Şimdilerde ise transfer tahtası kapanmış ve acilen 100 milyon TL'ye ihtiyaç var. Hatta kimine göre "UEFA'da ceza yemiş olabilir bu para yatsa da tahta açılmayabilir" deniyor.

Bir taraftan mali genel kurulun zamanı gelmiş Berna Başkan'ın bugüne kadar yaptığ transferlere kime ne vermiş hangi menajere ne kadar ödemiş kimlere neler ödenmiş hepsinin ama hepsinin hesabını en ince detaylarına kadar vermesi gerekiyor.

Teknik Direktör konusunda anlaşmaya varıldı deniyor ama Ömer Hoca hala sürümcemede resmi imza atmadı.

Daha şu an sayamadığım bir dizi sıkıntılar yumağı Kayserispor Kulübünü sarmış durumda!

Gelelim Berna Başkan'ın cevaplamasını beklediğimiz 4 soruya!

Şimdi ulusal gündemdede tartışılan ve KAYSERİSPOR taraftarlarınıda haklı olarak endişeye sevkeden net ve anlaşılır 4 sorum olacak

Cevaplarınında kısa olmasını, eski yönetimlere atıf yapıp konuyu saptırmadan hedef şaşırtmadan  yanıtlamasını ve haberler yalansa doğruları söyleyerek yüreğimize su serpmesini istiyorum.

SORU 1:  Futbol ailesine zamanında yapılması gereken ödemelerin yapılmaması nedeniyle Kayserisporumuzun transfer tahtası kapalımıdır? Miktarı nedir? Ödenirse transfer yapabilecek miyiz?

SORU 2- Kayserispora UEFA veya FİFA tarafından 3 dönem transfer yasağı cezası verilmiş midir? Doğruysa sebebi nedir?

(Yoksa 1 ve 2.madde birlikte midir?)

SORU 3- Teknik direktörle (Ömer Erdoğan) anlaşmanıza rağmen henüz resmi imzaların atılmamasının makul bir izahı var mıdır?

SORU 4- İddia edildiği gibi Kulübün borçlarının 800-900 milyonu bulduğu doğru mudur?

Bu soruların cevaplarını Kayserispor camiası sabırsızlıkla bekliyor

Ayrca; 

Tüzüğümüz  gereği bu yıl yapmanız gereken  "Mali genel kurul"u ne zaman yapacaksınız?.

Bu vesile ile döneminizde ki futbolcu, hoca transferleri ve diğer mali konularla ilgili iddialara resmi cevap verebilecek misiniz? 

Soruların cevaplarını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Cevapları resmi olarak da verebilirsiniz. Vereceğiniz cevapları da yine buradan okuyucularımıza aktaracağım

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar