• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



BAYRAM BEKTAŞ GİTTİ HOCA ARAMAYA GEREK YOK, ÇAĞIRIN MUSTAFA UĞUR'U GELSİN!

02 Kasım 2020 - 12:31 - Güncelleme: 02 Kasım 2020 - 12:56

BAYRAM BEKTAŞ GİTTİ, HOCA ARAMAYA GEREK YOK, ÇAĞIRIN MUSTAFA UĞUR'U GELSİN!

Evet Bayram Bektaş için beklenen son dünkü Rize yenilgisi sonrasında yaşandı. Bektaş7ın görevine son verildi. Şimdi Kayserispor Teknik Direktörlüğü için ne kadar alakasız isim var, menajerler tarafından gündeme getiriliyor. 

Cuma'ya kadar yeni hoca kesinleşecek gibi. Ancak kim gelirse gelsin sonuç fazla değişmeyecek. Lakin Kayserisopr'un parası çöpe getmesin ve yıllardır gündeme gelen ancak bir türlü görev verilmeyen Kayserili ekibe şu dönemde bence görev verilmeli.

Hoca aramaya hiç gerek yok. Çağırın Musta Uğur'u gelsin. Kayserilli bir de ekip kursun.
İşte o zaman Tüm Kayseri'nin desteğini arkanıza alırsınız..

Bu konuya tekrar döneceğiz..
 
Kayserispor'da Bayram Bektaş'ın görevine son verildi. Zaten böyle bir sonuç ta bekleniyordu. 

Özellikle Çaykur Rizespor maçı Bayram Bektaş için bir anlamda kader maçıydı. O karşılaşma öncesi yazdığımız köşede de bu durumu aynen dile getirmiştik. Zaten bunun böyle olacağını tahmin etmek için kahin olmaya da gerek yok.

Görünen köy malesef kılavuz istemiyor. Kayserispor'da sıkıntı var. Kayseirspor'da sıkıntı büyük. Nerden tutsanız elinde kalacak türden sorunlar yumağı birikmiş durumda.

Ligde 7 hafta geride kaldı. Kayserispor geçen hafta bay olduğu için 6 karşılaşma oynadı geride kalan 6 maçta 4 yenilgi 2 galibiyet aldı. 6 Puanla şu anda puan cetvelinde son sıralarda yer alıyor.

Kayserispor'da özellikle ortaya konan kötü futblol ve Bayram Bektaş'ın oyun sistemi sıkça eliştiriliyordu. Rize maçı da bardağı taşıran son damla oldu.

Aslında Bayram Bektaş içerde oynanan ve Kayserispor'un 3-1 kaybettiği Sivasspor maçı sonrasında da istifasını vermiş ancak yönetim o gün arkasında durmuştu.

Rize yenilgisi sonrasında ise yönetim gereğini yaptı ve Bayram Bektaş'ı görevden aldı.

Taraflar karşılıklı olarak anlaşmış. Sanırım Beyram Hoca tazminat ta istemediğini beyan etmiş. Aslına bakarsanız Bayram Hoca'nın sözleşmesinde de böyle bir madde eklenmiş.

Taraflardan biri sözleşmeyi feshederse tazminat hakkı ortadan kalkar" ibareberi de varmış.  Bu maddeyi kim koydurmuşsa akıllılık etmiş 

BAYRAM HOCA'NIN GİDİŞİ YETERER Mİ BENCE YETMEZ

Bayram Bektaş'ın görevden alınması takımı düze çıkartırmı? kesinlikle sanmıyorum. Çünkü sorunun hatta asıl sıkıntının kaynağı Bülent Bölükbaşı olarak biliniyor.

Nihayetinde Bayram Hoca'yı da bu sezon çok fazlaca eleştirilen transferleri de yapan kilit noktadaki isim Bülent Bölükbaşı. Yani Kayserispor'un İdari Manejeri. Yani Başkan'dan sonraki etkili isim.

Malesef Bülent Bölükbaşı'nın Kayserispor'a gelişi ile birlikte sorunlar sıkıntılar saha içindeki oyuncular arasındaki problemler hiç ama hiç bitmedi.

Bülent Bölükbaşı'nın gelişi ile birlikte Kayserispor'daki kötü performans oyuncular arasındaki uyumsuzluk beraberinde başladı ve süregeliyor.

Bu sezon başında yapılan transferler oyuncular arasındaki ücret dengesizliği, Alibec'e 900 bin Avro verirken, diğer oyuncuya 300 bin Avro verilmesi, Ferdandes'e  1 milyon avro verirken başka bir oyuncuya 350 bin avro verilmesi işte bu durum bile saha içerisindeki iç dengeyi alt üst edecek türden.

Böyle bir tablo varken takım içinde nasıl bir uyum olsun..?

Bayram Bektaş'ın gidişi hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Berna Başkan'ın bu konuda da bence hamle yapması Bölükbaşı ile ilgili de radikal kararlar alması gerekiyor.

NE KADAR GEREKSİZ İSİM VAR HEPSİ GÜNDEME GELMEYE BAŞLADI!

Evet şimndi Bayram Bektaş'tan boşalan görev için aklınızda ne kadar gereksiz isim varsa Kayserispor için gündeme getirilmeye başlandı. Menajerler vızır vızır çalışıyor. Sanırım cumaya kadar bu iş çözülür. Yerli ve Yabancı bir çok isim şu an için Kayserispor'un gündeminde.

Şu saatten sonra Kayserispor'a hangi hocayı getirseniz getirin başarılı olamaz bir şeyyeri değiştiremez. Olan Kayserispor'un parasına olur. Paralar çöpe gider

KAYSERİLİ EKİBE ARTIK GÖREV VERİLMELİ

Benim şahsi görüşüm Kayserispor'un şu saatten sonra öyle isim yapmış bir hocaya ihtiyacı yok. Kayserispor'un başına Kayserili bir ekibin gelmesi en uygun olanı. Malesef son yıllarda Böyle zamanlarda teknik direktör arayışının gündeme geldiği dönemlerde Kayserili hocalar gündeme gelir her hikmetse bir türlü gerçekleşmez. 

Şu an için Mustafa Uğur ve Kayserili bir ekip en doğru karar olacaktır.  Tabi karar yine yönetimin..

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar