• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



BABACAN'A KOLEJ ÇOCUĞU BENZETMESİ!

10 Mayıs 2023 - 15:38

Deva Partisi''nden AK PArti saflarına geçen kurucu il başkanlarından Begüm Başmısırlı eski partisini ve genel başkan Ali Babacan'ı  kolej çocuğuna benzetti.

Begüm Başmısırlı, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın kolej çocuğu gibi davrandığını ve milli duruş sergileyemediğini söyledi. Başmısırlı Bölücü örgüt PKK'nın destekçisi HDP'nin olduğu sürece MHP'nin kesinlikle mecliste temsil edilmesi gerektiğini kaydetti.

AK PARTİ'YE GEÇEN BAŞMISIRLI'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR: ALİ BABACAN MİLLİ DURUŞ SERGİLEMİYOR KOLEJ ÇOCUĞU GİBİ DAVRANIYOR

Deva Partisi''nden AK PArti saflarına geçen kurucu il başkanlarından Begüm Başmısırlı'dan AYAKLIGASTE.COM'a özel açıklamalar. Başmısır,  eski partisini ve genel başkan Ali Babacan'ı bombaladı.

Begüm Başmısırlı, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın  kolej çocuğu gibi davrandığını ve milli duruş sergileyemediğini söyledi.  Başmısırlı Bölücü örgüt PKK'nın destekçisi HDP'nin olduğu sürece MHP'nin kesinlikle mecliste temsil edilmesi gerektiğini kaydetti. 

AK PARTİ'NİN KAYSERİ MİTİNGİNDE ROZETİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TAKMIŞTI.

Deva Partisi Kayseri Kurucu İl Başkanı Begüm Başmısırlı  dün  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı büyük Kayseri mitinginde AK  Parti'ye geçmiş ve rozesini ise miting sonrası  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan  tarafından takılmıştı. 

Deva Partisi Milli ve manevi değerlere uzak kaldığı için isitfa ettim

Ak Partiye'ye geçiş sebebini, "Türkiye Cumhuriyeti'nin önümüzdeki asırlarına damgasını vuracak olan bu seçimin memleketimizin milli ve manevi değerleri ile barışık olan Cumhur ittifakı tarafından kazanılması ve yönetiminin aynı anlayış dahilinde sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde devam ettirilmesi gördüğüm şartlar gereği bir mecburiyet arz etmektedir" şeklinde açıklayan Begüm Başmısırlı Deva Partisi genel başkanı Ali Babacan'ı da topa tuttu.

Ali Babacan Kolej Çocuğu gibi davranıyor

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın tam bir kolaj çocuğu gibi davrandığını kaydeden Begüm Başmısırlı, "Ali Babacan'da kesinlikle bir lider vasfı yok. Lider duruşu yok. Davranış ve tutumları tam bir kolej çocuğu havasında. Bir parti lideri gibi asla davranmıyor. Aşırı naiflik ile parti genel başkanlığı yürütülemez" dedi.

Babacan'da milli duruş yok

Davutoğlu'nun devlet adamlığından uzak bir görüntü sergilemesini de eleştiren Begüm Başmısırlı, " Ali Babacan'da asla bir devlet adamı duruşu yok. Devlet adamlığı milil duruş sergilenerek olur malesef Ali Babacan'da milli duruş yok. Her yönde bir lider vasfını göremedim. Toplum içinde de yaklaşımları da o şekilde konuşuyor.  6'lı masadaki tavrı duruşu, davranış ve tutumları da yine  o şekilde. Lider gibi değil. Çok naiflik te olmuyor.  Devlet adamı duruşu yok iki kez bakanlık yapmış kolej çocuğu gibi.   Milli duruş sergileyemiyor Ülke menfaatlerini ilgilendiren konularda saçma sapan açıklamalar yapıyor Kürtlere özerlik diyor yerli ve milli silahlarla iligili milil olmayan açıklamalar yapıyor. bu kadar saçma bir söylem olabilir mi? olamaz işte tüm bunlar istifa gerekçelerimin altında yatan temel sebepler" dedi.

AK Partiye geçmemme Memhet Özhaseki ve il Başkanı Fatih  Üzüm'ün etkisi büyük oldu

Deva Partisi kurucu il başkanlığı yapan ve daha sonra AK Parti'ye geçen Begüm Başmısırlı, AK Partiye geçiş sürecini de anlattı.  Başmısırlı: "Partinin genel politikalarından rahatsızlığımız zaten biliniyordu. Memleketimizin milli ve manevi değerleri ile barışık olan bu konularda net bir duruş sergileyen Cumhur İttifakının yanında yer almam gerektiğini düşündüm bu nedenle AK Parti'ye geçtim. bu süreçte ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Ak Parti il Başkanı Fatih Üzüm'ün katkıları büyük oldu. .   " dedi. 

Asla bir pazarlık söz konusu olmadı

Begüm Başmısırlı AK Parti'ye katılma kararı öncesinde kesinlikle bir pazarlığın söz konusu olmadığını da üstüne basa basa ifade etti.  Başmısırlı: "Ben vatansever bir insanım. Ailem de bu konuda destekledi. Yerin DEVA değil AK Parti'de olman gerekir dedi. Devletimizin ihtiyacı varsa onun yanında olmamız gerekir diye düşündüğüm için AK Parti saflarına geçtim asla bir pazarlık söz konusu değil görev talebim asla olmadı böyle bir beklentim de yok. Ben devletimin yanında olduğum için AK Partiyi seçtim" dedi.  

MHP Mutlak suretle Mecliste olmalı

Begüm Başmısırlı terör örgütü PKK'nın destekçisi HDP'nin olduğu sürece Milliyetçi Hareket Partisinin TBMM'De olması gerektiğini söyledi. Başmısırlı "MHP bu ülke için vazgeçilmez bir siyasi partidir" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar