• Reklam
Fatih DOĞAN

Fatih DOĞAN

Misafir Kalem

ÜLKE PUANI İÇİN CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZ VERDİM

07 Haziran 2021 - 19:06 - Güncelleme: 07 Haziran 2021 - 19:18

" olarak toplumsal futbola vazifelerimizi yerine getirmek için 'da başarılı olmak istiyoruz. Ülke puanına ihtiyaç var ve bunun için Cumhurbaşkanımıza söz verdim"

"Başkanlığa geldikten sonra tüm sözlerimi harfiyen yerine getirdim. Kimsenin bir kuruş alacağı yok. Gününde maaş veren bir kurum olduk"

Avrupa'da kupa kaldırma hedefiniz var ama bu sadece hayalle gerçekleşecek bir şey mi?
'nde de başarılı olabiliriz. Cumhurbaşkanımıza söz verdim. Ülkenin puana ihtiyacı var. Seneye maalesef bunun acısını çekeceğiz. Beşiktaş olarak toplumsal futbola vazifelerimizi yerine getirmek için Avrupa'daki maçlarda başarılı olmak istiyoruz. Popüler transferlerle değil sağlıklı ve nokta transferlerle yapma amacındayız. Klasik yollar yerine, denenmemiş ve bilinmeyen yollardan geçerek bunu yapmak istiyorum. Mevcut kadroyu, teknik kadroyu muhafaza etmek birinci hedefim. Yapamadıklarımızın yerine daha iyilerini almak istiyorum. Taraftarımız rahat olsun.


BENDEN DOLAYI KONUŞMUYORLAR

Futbolculara 'Size yalan söylemeyeceğim' dediniz. Takıma da sordum 'Başkan ne söz verdiyse zamanında yaptı' dediler. Neler söylersiniz?
Tüm sözlerimi harfiyen yerine getirdim. Yapamayacağım hiçbir sözü vermedim. Gününde maaş veren bir kurum olduk. 'tan kimsenin bir kuruş alacağı yok. Yönetici arkadaşlarım da eleştiriliyorlar ama çok katkı verdiler. Susun dediğimiz için kendilerini anlatamıyorlar ama katkıları büyüktür. Böyle bilinsin.

BİR KAĞIT PARÇASINA İMZA ATACAK HERKES DE GÖRECEK

Başkan Çebi, siyah-beyazlı taraftarlar kadar futbol kamuoyunun da merakla beklediği 'ın imzası için "Hocamız bizim için değerli. Karşılıklı isteklerimizi söyledik, düşünme evresindeyiz. Sonuç olarak bir kağıt parçasına imza atacağız" dedi.




Sergen Hocamız bizim için çok önemli bir değer. Bu yüzden devam etmek istiyoruz. Görüştük; beklentilerini, isteklerini sorduk. Biz de beklentilerimizi ve verebileceklerimizi söyledik. Karşılıklı düşünme evresindeyiz. Sonuç itibariyle bir kağıt parçasına imza atacağız. Beşiktaş'ın şartları ortada ve herkes de farkında. Niyetler iyi olunca ortak bir çözüm yolu bulacağımıza inanıyorum.

'BANA TUTUMLU VE PAZARLIKÇI DİYORLAR'

Vermek en kolayı ama Beşiktaş'ın 5 kuruşunu düşündüğüm için bana 'Tutumlu, pazarlıkçı' diyorlar. Canları sağ olsun, yeter ki Beşiktaş iyi olsun. Abdullah Avcı ile yollarımızı ayırdığımız için eleştirenler, Sergen Yalçın'ı bizim getirdiğimiz gerçeğini göz ardı ediyorlar. Ben ve yönetimimin, bu kriz sürecini iyi yönettiğimizi düşünüyorum. Arkadaşlarımın emeğine sağlık.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum