• Reklam
Fatih DOĞAN

Fatih DOĞAN

Misafir Kalem

RİVA'DA KÖRDÜĞÜM

23 Ağustos 2020 - 14:07 - Güncelleme: 23 Ağustos 2020 - 14:35

RİVA’DA KÖRDÜĞÜM  (2 Temmuz 2020 tarihli yazısı)

per Lig'de yeni sezonun başlangıç tarihi için TFF , ağustosun üçüncü haftasını istedi. Kulüpler Birliği ise 11 Eylül'de ısrarcı oldu. Yaşanan tartışmalardan sonuç çıkmadı. Komisyon kurulmasına karar verildi.

per Lig'de bitime 5 maç kala yeni sezonun planlaması da çorbaya döndü.. Konuyla ilgili olarak futbolun paydaşları dün Riva'da buluştu.
 
YAYINCI KURULUŞ YİNE İNDİRİM İSTEDİ, BU TALEP DE KABUL GÖRMEDİ

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Kulüpler Birliği'ni oluşturan 18 Süper Lig kulübünün başkanı ve yayıncı kuruluşun temsilcileri dün bir araya geldi. Yeni sezonun başlama tarihi, yabancı sayısı, Finansal Fair Play ile ilgili son düzenlemeler ve yayıncı kuruluşun gelecek yıl için istediği indirim konusunda taraflar istek ve düşüncelerini dile getirdi.

ŞENOL GÜNEŞ "AĞUSTOS" DEDİ

Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, pandemi nedeniyle ertelenen EURO 2020'de ilk maç 11 Haziran 2021'de oynanacağı için liglerin ağustos ayında başlamasını ve milli takım için daha geniş bir hazırlık dönemi yaşanmasını istiyor. Güneş, "Takvim sıkışmasın, biz de şampiyona öncesi havaya girelim" düşüncesinde. Kulüpler Birliği de transfer çalışmaları nedeniyle başlangıç tarihi için 11 Eylül'ü işaret ediyor. Yayıncı kuruluş ise 28 Ağustos tarihine sıcak bakıyor.  Konuyla ilgili bir komite kurulması ve ortak yolun bulunması isteniyor. 28 Ağustos ve 4 Eylül tarihleri biraz öne çıkmış durumda. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum