• Reklam

ÜNLÜ ŞEF YUNUS EMRE AKKOR ÇARŞIBAŞI TANITIM GÜNLERİNE KATILDI!

Osmanlı mutfağı konusunda uzman olan THY'nin dergisi Skylife yazarı ünlü şef Yunus Emre Akkor, Talas Bahçelievler'de 4. Şubesi'ni açan Kayseri'nin ünlü şeker ve çikolata markası Çarşıbaşı'nın 21, 22, 23 Ocak tarihlerinde tanıtım günlerine katıldı. Akkor mağazaya gelen müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı

ÜNLÜ ŞEF YUNUS EMRE AKKOR ÇARŞIBAŞI TANITIM GÜNLERİNE KATILDI!
22 Ocak 2022 - 15:31 - Güncelleme: 22 Ocak 2022 - 22:57
Osmanlı mutfağı konusunda uzman olan THY'nin dergisi Skylife yazarı   ünlü şef Yunus Emre Akkor,  Talas Bahçelievler'de 4. Şubesi'ni açan Kayseri'nin ünlü şeker ve çikolata markası Çarşıbaşı'nın  21, 22, 23 Ocak tarihlerinde tanıtım günlerine katıldı. 


Yavuz Çarşıbaşı: Türkiye'de bir benzeri yok!  

Kayseri’nin olduğu kadar Türkiye’nin de en köklü gıda markalarından Çarşıbaşı, 4’üncü mağazasını Talas Bahçelievler’de açtı.  Bahçelievler Şubesi ile ilgili bilgi veren Yavuz Çarşıbaşı,   “Talas Bahçelievler'de 4. şubemizi açtık. Kalite bizim için birinci vazgeçilmezimiz. Bahçelievler mağazamızda, sağlıklı ürünleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Şekerlemeden tutun çikolataya, süt ürünlerinden tutun kuruyemişe, kendi markamız olan Çarşıbaşı kahvesi ve diğer kahve çeşitlerine pastırma ve sucuktan tutun turşu ve market ürünlerine bir çok organik ve doğal ürünleri bu mağazamızda bulmanız mümkün 21-22-23 Ocak tarihleri arasında Talas mağazamızda açılışa özel tanıtm günlerimiz başlamış bulunmakta. Talas Bahçelievler halkının şimdiden büyük bir teveccüh gösteriyor olması bizleri fazlasıyla memnun etti" dedi. 



Yavuz Çarşıbaşı, Çarşıbaşı'nın  1946 yılında H. Hamdi Çarşıbaşı tarafından Kayseri’de kurulduğunu söyledi. Yavuz Çarşıbaşı mağazanın girişinde sergilenen Çarşıbaşı'nın kurucularının bulunduğu poster önünde de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ünlü şef Yunus Emre Akkor Kayseri mutafanı çok beğeniyor
 
Talas Bahçelievler'de 4. Şubesi'ninin  21, 22, 23 Ocak tarihlerinde tanıtım günlerine katılan Osmanlı mutfağı konusunda uzman olan THY'nin dergisi Skylife yazarı   ünlü şef Yunus Emre Akkor Kayseri mutfağını ve Kayseri yemek kültürünü çok sevindiğini söyledi. Akkor, "Çarşıbaşı Bahçelieveler Şubesi'nin tanıtım günleri için geldim. Mağazada harika ürünler var Tamamı doğal olan şekerleme, çikolata süt ürünleri ve diğer ürünler hakikaten kaliteyi arayanlar için önemli bir mekan" dedi. 



Tanıtım günlerinde birbirinden özel sürprizler..

Talas Bahçelievler’de açtı. 21-22 ve 23 Ocak'ta yeni mağaza tanıtım günleri birbirinden özel sürprizler düzenleniyor.  Ünlü yemek yazarı ve aşçıbaşı Yunus Emre Akkor’un yanısıra viloin sanatçısı Şeyma Abdüsselamoğlu’nun da özel bir şov performansı ile katılacağı açılış günlerinde Özlem Özgen, Ankara Gurusu, Keşfedenler Kulübü, Tuzsuz Baharat ve Gurme Görelim gibi sosyal medya ünlüleri de  tanıtım günlerine katıldı

Çarşıbaşı Talas Bahçelievler Şubesinde; Pastırma, sucuk, peynir, tereyağı gibi sütlü ürünler, diğer şarküteri ve kahvaltılık ürünlerin yanısıra pasta, hediyelik, lokum, şekerleme, tahin, kahve, kuruyemiş başta olmak üzere birçok özel gıda ürününün sunulduğu yeni mağazamızda bir de çikolata yapım atölyesi bulunuyor. 

 Yavuz Çarşıbaşı,  yeni şubede  Anadolu’nun birçok il ve bölgesinden gelen geleneksel lezzetlerin Çarşıbaşı markalı ürünlerle birlikte sunulduğunu söyledi. Yavuz Çarşıbaşı,   konuşmasına şöyle devam etti;   “Yıllardır lokum, şekerleme ve çikolatalar ile Kayseri’de tüm bayram ve özel günlerin geleneği olduk. Tüm özel günlerde Çarşıbaşı hediyelikleri ile hemşerilerimizin yanında olduk. Helva, glütensiz pekmezli ceviz sucuğu, bal, sürekli taze ve kaliteli kuruyemişler ile baharatlar,  günlük çekim özel sıcak susam tahini ilesofralara lezzeti en sağlıklı haliyle sunduk. Yeni mağazamızda bu ürünlerle birlikte özel el yapımı çikolata, tatlı ve tuzlu pastane ürünleri de bulunuyor." dedi.

Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum