TÜRK PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK DERNEĞİ'NDEN ÖNEMLİ BİR PANEL

    Eğitim Gücü Sendikası Kayseri Şube Başkanı ve Türk Psikolojik Dayanışma ve Rehberlik Derneği  Kayseri Şube Başkanı Yasemin Çandır, yarın, 30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günü nedeniyle Ankara'da önemli bir panel düzenlendiğini duyurdu.

    TÜRK PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK DERNEĞİ'NDEN ÖNEMLİ BİR PANEL
    29 Eylül 2022 - 13:12 - Güncelleme: 29 Eylül 2022 - 19:42
    PDR'CİLER 30 EYLÜL'DE ANKARA'DA TOPLANIYOR

    Eğitim Gücü Sendikası Kayseri Şube Başkanı Yasemin Çandır, 30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günü nedeniyle Ankara'da önemli bir panel  düzenlendiğini duyurdu.

    Psikolojik danışma ve rehberlik bölümü lisans öğrencileri, Türk Psikolojik Dayanışma ve Rehberlik Derneği Genel Merkezi tarafından Ankara'da 30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.  

    Türk Psikolojik Dayanışma ve Rehberlik Derneği Kayseri Şube Başkanı Yasemin Çandır, Programda Genel Başkan Mesut Yıldırım'ın açış konuşması yapacağın daha sonra da panel düzenleneceğini söyledi.

    Yasemin Çandır, "30 Eylül de  TED Üniversitesi Ahmet Ersan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek etkinlikte  "Sürdürülebilir Kalkınma İçin Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri"  konulu panel düzenlenecek." dedi. 



    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum