• Reklam

SELDA AVCI YENİ KİTABININ TANITIMINI YAPTI!

Araştırmacı yazar ve aynı zamanda AYAKLIGASTE.COM'un köşe yazarı Selda Avcı ikinci kitabının tanıtımını yaptı. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirilen tanıtımda Selda Avcıyı gazeteci dostları yalnız bırakmadı.

SELDA AVCI YENİ KİTABININ TANITIMINI YAPTI!
21 Ekim 2021 - 17:01 - Güncelleme: 21 Ekim 2021 - 17:18
Araştırmacı yazar ve aynı zamanda AYAKLIGASTE.COM'un köşe yazarı  Selda Avcı ikinci kitabının tanıtımını yaptı. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirilen tanıtımda Selda Avcıyı gazeteci dostları yalnız bırakmadı.  



İki yıl aranın ardından, ikinci kitabı olan  HAYAT BİR SENARYO  ile yeniden  okurlarının
karşısına çıkan Selda Avcı, kitabının tanıtımını Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirdi. Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ'ın da hazır bulunduğu tanıtımda Selda Avcı ilk kitabını da Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ için imzaladı. 
Programda bir konuşma yapan Selda Avcı böylesine önemli günde kendisini yalnız bırakmayan dostlarına da teşekkür etti. 




Gerçek hayatlardan esinlenilerek hazırlanan roman, sade ve sürükleyici hikâyesi ile okurları ilk andan itibaren etkisi altına alıyor. Panu Kitap tarafından yayıncılığı üstlenilen Hayat Bir Senaryo, geçmişten günümüze uzanan bir hayat hikâyesine yer veriyor.



NE OLURSA OLSUN PES ETMEMEK GEREKTİĞİNE VURGU YAPTI

Kitabı ile ilgili bilgi veren  Selda Avcı, "Okurların hayatlarından izler bulabileceği, sıcak ve samimi duygularla kaleme alınan bir roman yazmak istedim. Amacım, ne olursa olsun pes etmememiz gerektiğini dile getirmekti. Hayatı mücadelelerle geçen bir kadın olarak; umudun gücüne inanıyorum. Aylin’in umut vadeden hikâyesi içerisinde ortak değerlerimiz ve duygularımız yer alıyor. Hayatın zorlu yönlerine rağmen; kalbini temiz tutan ve mücadele etmekten vazgeçmeyen insanların eninde sonunda güzel bir sona ulaşacağı
mesajını içeriyor’’ diye konuştu.

Selda Avcı AYAKLIGASTE.COM'un Sahibi ve Yayın Yönetmeni Mustafa Duran'a da kitabını imzalayarak hediye etti. 

Haber: Mustafa Duran


 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum