• Reklam

SARIOĞLAN BAŞKAN ADAYI FATMA YILDIZ: "BİZ BU OYUNU BOZARIZ"

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan ve Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Fatma Yıldız ilçede ziyaretlerde bulundu. Fatma Yıldız’ın “Biz bu oyunu bozacağız” sözleri dikkat çekti.

SARIOĞLAN BAŞKAN ADAYI FATMA YILDIZ: "BİZ BU OYUNU BOZARIZ"
29 Mart 2024 - 10:35
Mahmut Arıkan, “İl Başkanımız Sn. Nuri Ürkündaş ve Sarıoğlan Belediye Başkan adayımız Sn. Fatma Yıldız ile birlikte Sarıoğlanlı hemşehrilerimizle buluştuk. Bizleri gördükçe gözlerinde umut ve yüzlerinde gülümseme beliren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Onlar durumun farkındalar. Yaşadıkları zorlukları ve yapılmayan işleri onlar biliyorlar. Biz geleceğiz, anlayış değişecek. Biz geleceğiz, vatandaşın sorunları çözülecek. Biz geleceğiz, Sarıoğlan kalkınacak. Fatma Yıldız başkanımızla birlikte güzel bir ivme yakaladık. Bu yolun sonu da başkanlığa çıkacak.” şeklinde konuştu.

SP Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Fatma Yıldız ise ilçedeki sorunların büyük olmasına rağmen milli görüş belediyeciliği ile altından kalkacaklarını belirtti. Yıldız, “Sarıoğlan gelişmemeye mahkum edilmiş. Çamur belediyeciliği anlayışı hakim olmuş ve biz bu oyunu bozacağız. Sarıoğlanlı olmaktan hep gurur duydum ama insanların Sarıoğlan’ı gelişmemişliği ile bilmesinden de üzüldüm. İlçemizde ne bir meydan ne bir kafe ne bir sosyal alan var. Halk çamurlu yollardan bıkmış durumda. Ekonomik sorunlarla başa çıkamıyor. Biz geleceğiz ve ilk günden itibaren Sarıoğlan projeleri ile anılacak.” açıklamasında bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum