• Reklam
Reklam
Reklam

MİNİ ETEKLE DERS ANLATAN ÖĞRETMENE EĞİTİMCİ YAZAR HAŞEMİ'DEN TEPKİ: MİNİ ETEK DIŞ KIYAFET DEĞİL İÇ ÇAMAŞIRDIR!

Özel bir kurs merkezinde mini etekle ders anlatan öğretmene tepkiler gelmeye başladı. Eğitimci Yazar Zeynep Haşemi bu duruma sosyal medya hesabından tepki gösterdi Haşemi, "Bildiğim MEB de mini etek yasak. Mini etek, şort dış kıyafet değildir. İç çamaşırdır" dedi.

MİNİ ETEKLE DERS ANLATAN ÖĞRETMENE EĞİTİMCİ YAZAR HAŞEMİ'DEN TEPKİ: MİNİ ETEK DIŞ KIYAFET DEĞİL İÇ ÇAMAŞIRDIR!
07 Ocak 2023 - 13:11 - Güncelleme: 07 Ocak 2023 - 13:56
Son iki gündür özellikle sosyal medyada görüntülerin paylaşılmasının ardından gündem olan 'Özel okulda bir öğretmenin mini etekle ders anlatması bunu da video olarak çektirmesi' tepkilere neden oldu.

Eğitim alanında  gündemi meşgul eden bir konu var ve bu konunun adı ''mini etekli öğretmen'' özel bir kursta ders verirken mini etek giyen ve öğrenciler tarafından video kaydına alınan bu öğretmen sosyal medya da ''mini etekli öğretmen olur mu?'' sorusunu akıllara getirdi. Öğrnetmenin bu şeikilde ders anlatması ise tepkilere neden oldu. 

Eğitimci Yazar Haşemi tepki gösterdi!

Özel okulda mini etekli ders anlatan öğretmene bir tepki de eğitimci yazar ve AYAKLIGASTE.COM'un köşe yazarlarından  Zeynep Haşemi'den geldi.



Zeynep Haşemi resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Mini etek, şort dış kıyafet değildir iç çamaşırdır" dedi.



İşte Zeynep Haşemi'nin o paylaşımı:

Lise öğrencilerinin dersine mini etek ile girip video çektiren öğretmen neyi amaçlıyor bilemem. Bildiğim MEB de mini etek yasak. Bunun altından ne çıkacak cidden merak ediyorum. Müdür de dahil soruşturma geçirmeleri gerek. Not:Mini etek, şort dış kıyafet değildir. İç çamaşırdır



Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum