• Reklam

MHP İL BAŞKANI İNCETOPRAK'TAN ÇETİN ARIK'A SERT TEPKİ!

MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, CHP Kayseri milletvekili Çetin Arık'ı sert dille eleştirdi. İncetoprak, "CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın partimize yönelik hezeyanlarını utanç ve hayret içerisinde okuduk." dedi.

MHP İL BAŞKANI İNCETOPRAK'TAN ÇETİN ARIK'A SERT TEPKİ!
24 Eylül 2021 - 19:34
MHP  Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, yazılı olarak yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Zira yüzyılımızın en büyük Türk milliyetçilerinden, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü kendilerine referans olarak gösteren açıklamalarımızı Milletvekili Arık,  'samimiyetsizlik' olarak nitelendirmiştir. Sayın Arık, kuruluş ilkelerinden sapmış, Türk ve Türkiye düşmanı odakların gözbebeği hâline gelmiş partisine yaptığımız uyarıları büyük bir pişkinlikle savuşturmaya çalışmaktadır.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin yarım asrı geçen siyasi yaşamında makam, mevkii sevdası asla olmamıştır. Tam tersine Milliyetçi Hareket, çileyle, mahpuslarla bilenmiş, milyonların umudu ve duası hâline gelmiştir.

Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin her defasında dile getirdiği 'önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben' açıklamalarını anlayana kadar defalarca okumasını Sayın Vekile tavsiye ederiz. Ayrıca bize bu suçlamayı yapan Çetin Arık'ın seçime girebilmek için İP'e geçen 15'likler arasında olması da konumlandığı partinin siyasal politikalarının etik dışı ve temelsiz, güven telkin etmeyen bir yapı içerisinde olduğu aşikardır. 

Tekrar hatırlatmak isteriz ki Cumhuriyet Halk Partisi yolunu şaşırmıştır. 'Mavi Vatan' ilkesi için 'yayılmacı politika', terör hükümlüsü Demirtaş için 'Cumhurbaşkanı olması lazım' diyenlerle aynı çatı altındaki Arık, bize Atatürk şemsiyesi altından dayanaksız suçlamalarda bulunma gafletine düşmüştür. Arık ve yoldaşları bilmelidir ki vatan üzerinden siyaset olmaz. Beka söz konusuysa hiçbir makam ve mevkii pazarlık konusu edilemez.  

Sayın Arık acaba siz de genel başkan danışmanınız Ünal Çeviköz gibi 'Mavi Vatan'ı saldırgan ve yayılmacı mı görüyorsunuz? Ya da İstanbul Milletvekiliniz Aykut Erdoğdu gibi terörist Selahattin Demirtaş'ın cumhurbaşkanı olmasını mı istiyorsunuz? Milliyetçilik kavramları üzerinden vatana ihaneti meşrulaştırmaya çalışan CHP şunu bilmelidir ki  CHP Atatürk ismini ağzına alabilecek son partidir. CHP artık Türk düşmanlarının yegane çatısıdır.CHP çatısı altında makam işgal edenlerin sosyal politikalar adına vatan hainleriyle bir araya gelmeyi Türkiye gündemine politik başarılar diye lanse etmesini Aziz Türk Milleti hiçbir şart altında kabul etmeyecek ve benimsemeyecektir. CHP içine düştüğü ihanet batağından kiralık vekillerinin mesnetsiz ve de komik açıklamaları sayesinde kurtulamayacaktır.
Türkiye Cumhuriyeti’nin sigortası olan Milliyetçi Hareket Partisi her şart ve koşulda milletinin emrinde, vatan hainlerinin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her daim karşısında olmaya devam edecektir. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum