• Reklam

KAYSERİ'DE KAÇAK KAZI YAPANLAR YAKALANDI

Kayseri'de jandarma ekipleri kaçak kazı yapan 4 kişiyi kazı yaparken kullandıkları malzemelerle birlikte yakaladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYSERİ'DE KAÇAK KAZI YAPANLAR YAKALANDI
05 Şubat 2023 - 18:57 - Güncelleme: 05 Şubat 2023 - 19:10
Kayseri'de jandarma ekipleri kaçak kazı yapan 4 kişiyi kazı yaparken kullandıkları malzemelerle birlikte yakaladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığı konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:


Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Akkışla İlçe J.K.Lığı sorumluluk alanı olan Yeni Mahalle Kocakaya mevkiinde İzinsiz kazı yapılacağı bilgisi alınması üzerine 05.02.2023 günü saat: 15.00 sıralarında icra edilen devriye faaliyeti sonucunda A.V. , U.Ç. , S.G. ve O.Y. isimli şahısların bir adet Hilti, bir adet kazma, bir adet kürek ve bir adet balta yardımı ile kazı yaptıkları ve aynı zamanda kazı alanında yaklaşık 20 cm uzunluğunda 2 cm genişliğinde plastik boru içerisine konulmuş ve yaklasık 1 metre elektrik kablosu bağlı olan patlayıcı madde ele geçirilmiştir.
*9

Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş ve Gözaltına alınan şüpheli şahıslar 06.02.2023 günü mevcutlu olarak C.Başsavcılığına sevk edileceklerdir.

Öteyandan Kayseri Jandarma ekipleri yapılan operasyonda uyuşturucu ele geçirdi. İl Jandarma Komutanlığı konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: 

 Kayseri İl J. K.lığı KOM Ş.Md.lüğü ve Kocasinan İlçe J.K.lığınca uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan istihbari araştırma ve çalışmalar sonucunda; 
     
  04.02.2023 tarihinde saat.23.30 sıralarında Kocasinan İlçesi Argıncık  Mahallesi'nde ikamet eden  şüpheli şahıs E.H isimli şahsın ikametinde yapılan aramada (2) parça halinde toplam (20) Gr metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir*

C. Savcısının talimatı doğrultusunda adli tahkikata başlanılmıştır.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum