• Reklam

Kayak modasına yön veren lansman

KnitssAprès Ski koleksiyonu cemiyetin ünlü simalarından tam not aldı. Çağdaş triko markası KNITSS’inAprès Skikoleksiyon lansmanı, Knitss Kurucusu ve Kreatif direktörü Duygu Boz ile Özlem Avcıoğlu’nun ev sahipliğindeSwissotelTheBosphorusChalet’ede gerçekleşti.

Kayak modasına yön veren lansman
15 Ocak 2023 - 09:34 - Güncelleme: 15 Ocak 2023 - 10:20
Lansmanaaralarında;Feryal Gülman, Şebnem Çapa, Aslı Şen, Neva Dürüst, Arzu Kunt, Benan Terzioğlu, Ümit Karalar, DerevKösedağ, Billur Saatçi’nin de bulunduğucemiyet ve magazin hayatından çok sayıda ünlü isim katıldı. Kayak sonrası konseptinin mekân atmosferineyansıtıldığı davette, koleksiyonda yer alan tasarımlar sergilendi. Knitss’inAprès Ski koleksiyonu kayak sonrası stiline şıklık katan tasarımlarıyla davetlilerden tam not aldı. Davete, Après Ski tasarımları ile katılan konuklar, tarzlarıyla göz doldurdu. 



Après Ski Koleksiyonu Hakkında:

Knitss’in özgün tasarımlarından ve desenlerinden oluşan Après Ski koleksiyonu hem şık hem çok rahat. Kayak kombinlerinizde şıklığınıza şıklık katacak tasarımlar, kar tatilinize eşsiz bir hava katacak. Kayak sonrası otelinizde vakit geçirirken rahatlıkla kullanabileceğiniz Après Ski koleksiyonu tematik kar tanesi desenleri ile dikkat çekiyor. Kırmızı, camel, ekru gibi renklerden oluşan koleksiyonda; vintage formda tulum, balaklava, kış desenli , kayakçı figürleri yer alıyor. 
Knitss soğuk havalarda içinizi ısırtırken, günlük stilinizde farklı bir dünyaya yer açıyor. Uzun süreli kullanıma uygun Merino ipliklerle dokunan Après Skikoleksiyonunu sadece kayak tatilinizde değil, kış boyunca günlük yaşamınızda da tarzınıza şıklık katıyor. Hayatın her alanında kullanılabilecek renklere ve rahat kesimlere sahip Après Ski koleksiyonu, kış aylarının vazgeçilmez rahatlığını sunuyor.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum