• Reklam

İbrahim Taşel: FİNAL Türkiye'nin  tamamında hizmet bir  veren kuruluştur

TÖDER ve Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Kayseri’de önemli açıklamalarda bulundu.

İbrahim Taşel: FİNAL Türkiye'nin  tamamında hizmet bir  veren kuruluştur
14 Mart 2024 - 13:24
FİNAL Türkiye’nin  tamamında hizmet bir  veren kuruluştur

TÖDER ve Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Kayseri’de önemli açıklamalarda bulundu.

Finalin Türkiye’ye insan yetiştirme hedefiyle yola çıktığını ve bunu 5 milyon 100 bin  öğrenci ile gerçekleştirdiğini söyledi. İbrahim Taşel, “230 okulumuz, 400 üzerinde kursumuz var. Okullarımızda insan yetiştirirken, kurslarımızda takviye çalışmalarımız devam ediyor. 7 yıl önce Kıbrıs Girne’de bir Üniversite kurduk. Bu Üniversitemiz KKTC’nin saygın ve tercih edilen Üniversitelerinden birisi haline geldi. Kalite hassasiyetimiz orada da devam ediyor. Üniversitemiz, 30 Bölümü ile hem Türkiye’ye hem de Dünya’ya hizmet ediyor. Yetiştirdiğimiz her insanı Türkiye Cumhuriyeti’ne hediye ettik. Final’in hiçbir zaman geri planı olmadı.” dedi. 
Taşel, “Elazığ doğumlu olmama rağmen Anneanne tarafımızdan Kayseri ile bağlantımız mevcut. Dolayısıyla Kayseri Kültürünü de yakından tanımaktayım. Türkiye’de 44 yıldır eğitimcilik yapıyorum, çeyrek asrın üzerinde de Kayseri’de eğitim faaliyetleri yaptık yapmaya devam ediyoruz. Önce dershane olarak başlayan süreç okul, dershane, kurs oldu ama her zaman eğitimin bir tarafında olduk. Şu ana kadar ‘Final’ Türkiye genelinde 5 milyon 100 bin öğrenci okutmuş bir kurum. Alanında en çok insana dokunan bir eğitim kurumu olarak devam ediyor. ‘Final’in dışında Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER)’nin Başkanlık görevini yürütüyorum.” dedi.
Taşel pandemi ve deprem süreçlerinde yaşanan zorluklara da dikkat çekerek “Pandemi ile birlikte okullarımız Avrupa ortalamasından daha fazla kapalı kaldı. Dünyada son sıralarda okulları açan ülkelerden biriyiz. O dönemde okulların açık tutulması gerektiğini çok anlattık ama maalesef tam etkili olamadık. Pandemi de okulların kapanması, çocukların uzaktan eğitime geçmesi onların ve ailelerinin psikolojik olarak eğitime bakışlarında birtakım sıkıntılar meydana getirdi.” şeklinde konuştu.
“Final olarak Türkiye’nin tamamında varız”
Taşel;
“Final Eğitim Kurumları Türkiye’ye iyi insan yetiştirme hedefiyle yola çıkmış ve bunu 5 milyon 100 bin öğrenci ile gerçekleştirmiş önemli bir kurumdur. ‘Final’ Türkiye’nin tamamında hizmet veren bir kuruluş. Sinop’a da gitseniz, Şırnak’a da gitseniz, Diyarbakır’a da gitseniz, İstanbul’a da gitseniz kurumlarımıza rastlarsınız. 
230 okulumuz, 400 üzerinde kursumuz var. Okullarımızda insan yetiştirirken, kurslarımızda takviye çalışmalarımız devam ediyor.
Yetiştirdiğimiz her insanı Türkiye Cumhuriyeti’ne hediye ettik. Final’in hiçbir zaman geri planı olmadı.
Öğrenci ve Velilere Mesaj
İbrahim Taşel;
“Türkiye’de, Kayseri’de dünyaya gelen her çocuk New York’ta dünyaya gelen çocukla yarışıyor. Sınırlar çok aşıldı, dolayısıyla acımasız dünya yarışında çocuklarımızın ön plana çıkması gerekiyor ve bunun için “Eğitim Şart” diye sözlerini tamamladı.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum