• Reklam
Reklam
Reklam

Hacılar hakettiği değere Yeniden Refah ile kavuşacaktır

Cumartesi günü yapılan KESOB seçimlerinde Hacılar lı isimlerin olmaması üzerine tepkisini dile getiren Yeniden Refah Partisi Hacılar İlçe Başkanı Kurtuluş Yıldırım dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Hacılar hakettiği değere Yeniden Refah ile kavuşacaktır
28 Mayıs 2022 - 22:46
Yıldırım yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. Yıllarca birçok oda ve dernekte görev almış Hacılarlıtanınmış isim vardır. Hacılarlılın girişken , azimli ve çalışkan karekteri kendisini yöneticilik ve liderlik pozisyonunda da göstermiştir. Şehrin ticari hayatını canlı tutan birçok şirkette hacılarlı isimler ön plana çıkmaktadır. Hem şirket sahibi hemde şirketlerin yönetim kadrosunda yeralan isimler Kayseri ticari hayatına yön vermektedir. Hacılarlının bu kadar çok ve önem arz eden yerlerde olmasına rağmen ne üzücüdür ki KESOB yönetiminde bir tek Hacılarlı isme dahi yer verilmediği bilgisi alınmıştır. Üstelik hacılarlının destekleriyle yıllardır makam mevki edinmiş makam sahibi bazı isimler bunu görmezden gelmiştir. Kendilerini son dönemde alenen siyasi güce teslim olmuş olarak görmekteyiz. Esnafların sıkıntısı ile meşgul olmak yerine protokollerde poz vermek çabasında olanları hacılar insanı unutmayacaktır. İlçe olarak yeterince hizmet alamayan Hacılar böyle giderse stklarda da edindiği kazanımları kaybedecektir. Yıllarca bu iktidara en büyük desteği veren Hacılar insanımıza artık alternatif var artık Yeniden Refah var bunlara mecbur değilsiniz diyorum. Görmezden gelinen mahrumiyet bölgesine dönüşen hacılar Yeniden Refah iktidarında kayserinin parlayan yıldızı olacaktır. Sizi görmezden gelenlere sizi yok sayanlara ilk seçimde en büyük cevabı veriniz. Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan ın Başkanlığında İl Başkanımız Önder Narin in komutanlığında ben Yıldırım Kurtuluş size en büyük hizmetleri yapmaya hazırım. Başta Hacılar ilçesi olmak üzere tüm Kayserili hemşerilerimiz Yeniden Refah a kavuşacaktır.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Faruk alkan
    1 yıl önce
    Maşallah başkanım secim sandıklarından yeniden refah partisi cikacak insallah yeniden refah partisi gelecek yüzler gülecek inşallah