KAYSERİSPOR’DA AÇIKALIN DÖNEMİ SONA ERİYOR!
GÖZLER ALİ ÇAMLI’YA ÇEVRİLDİ**
Kayserispor Kulübü’nde önemli bir dönem kapanıyor. Olağanüstü genel kurul kararı alan sarı-kırmızılı kulüpte mevcut başkan Nurettin Açıkalın’ın kesinlikle aday olmayacağı öğrenildi. Yeni başkanın kim olacağı sorusu ise Kayseri spor kamuoyunun ana gündemi haline geldi.
Kulise yansıyan bilgilere göre, başkanlık için en güçlü aday eski başkan Ali Çamlı. Ali Çamlı’nın görevi kabul etmesi için yoğun bir temas trafiği yürütüldüğü konuşuluyor. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un, Ali Çamlı’yı ikna etmek adına görüşmelerini sürdürdüğü ifade ediliyor.
BU SEZON YAPILAN TÜM HARCAMALARIN PARASINI PARASI BAKİ ERSOY AYARLAMIŞ
Öte yandan Kayserispor’da bu sezon yapılan tüm harcamaların, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un girişimleriyle karşılandığı iddia edildi. Mevcut Başkan Nurettin Açıkalın’ın ise ödemeler noktasında katkı sağlamadığı kulislerde yüksek sesle konuşuluyor. Bu durumun da Açıkalın’ın yeniden aday olmama kararında etkili olduğu belirtiliyor.
Kayserispor Kulübü geçtiğimiz günlerde olağanüstü genel kurul kararı almış ancak kongre tarihini açıklamamıştı. Kongre tarihinin, Perşembe günü Türkiye Futbol Federasyonu’nun Kayserispor–Gençlerbirliği maçıyla ilgili vereceği kararın ardından netleşmesi bekleniyor.
Yeni başkanın kim olacağı merakla beklenirken, gözler Ali Çamlı’nın vereceği karara çevrildi. Kayserispor’da önümüzdeki günler, kulüp tarihine yön verecek gelişmelere sahne olacak gibi görünüyor.
Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM
