Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, yarın Kayserispor Başkan Yardımcısı ve Avrupa Sorumlusu Ali Hızar'ın önemli gayretleri ile Hollanda'nın SJ Rijsbergen şehrinde gerçekleştirilecek olan "Kayserispor Buluşmaları" için Hollanda'da geldi. Ali Çamlı Havaalanında Kayserispor bayrakları kalabalık ve bir Kayserispor taraftarı tarafından karşılandı.

Ali Çamlı'yı Hollanda'da ağırlamaktan büyük bir onur duyduklarını belirten Kayserispor Avrupa Sorumlusu ve Kulüp Başkan Yardımcısı Ali Hızar, Ali Çamlı için ,"Hollanda Amsterdam'a hoşgeldin Kayseri'nin yiğit evladı" diye seslendi.
Ali Hızar şunları söyledi:
"Hollanda Amsterdam’a Hoş geldin Kayseri’nin yiğit evladı
Kayserispor Sevdalısı ağabeyim..
Ali Çamlı Başkanım 1 Aralıktaki buluşma için Amsterdam’a Geldi ..
Bütün Kayseri ve Kayserispora gönül veren kardeşlerimizin katılım göstermesini önemle rica ediyoruz gün beraberlik günüdür ..
Sevdamız KAYSERİ.."

BÜYÜK BULUŞMA YARIN GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Kayserispor Başkan Yardımcısı ve Avrupa Sorumlusu Ali Hızar, Kayserispor Buluşmalarının en büyüğünün 1 Aralık 2024 Pazar günü Hollanda'nın SJ Rijsbergen şehrinde gerçekleştirileceklerini söyledi.
Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM
