Uluslararası Gastronomi Yarışması 15-19 Nisan tarihleri arasında Cezayir'de gerçekleştirilecek bu önemli yarışmada ülkemizi Kayseri'den 12 kişilik şef ekibi temsil edecek.
Konuya ilişkin açıklama yapan Kayseri Gastronomi Sürdürülebilir Turizm ve Kalkınma Derneği Başkanı Osman Taştan, Kayseri'den 12 kişilik bir ekibin Cezayir'de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gayret göstereceğini açıkladı.
YARIŞMA CEZAYİRDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Kayseri Gastronomi Sürdürülebilir Turizm ve Kalkınma Derneği Başkanı Osman Taştan, 15-19 Nisan tarihleri arasında Cezayir’de düzenlenecek Uluslararası Gastronomi Yarışması’nda ülkemizi temsil edeceklerini söyledi.

Şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmek istiyoruz
Osman Taştan şöyle devam etti: "Şehrimizi ve ülkemizi temsil edecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu önemli organizasyonda, eşsiz yöresel lezzetlerimizi dünya sahnesine taşıyacağız. Kayseri’nin köklü mutfak kültürünü ve tescilli lezzetlerini en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. dedi.
Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM

